Banco Bradesco - na pobočce jako v kosmu


28. 01. 2013  12:00     BP.com     komentáře (0)

V soutěži Ideální banka 21. století, kde se očima studentů zamýšlíme nad novými trendy v bankovnictví, se to v ročníku "2012" hemžilo slovy jako inovace nebo technologie. Proto vám v unikátním seriálu nabízíme přehled nejinovativnějších světových bank. Brazilská Banco Bradesco mezi ně rozhodně patří.

Banco Bradesco - na pobočce jako v kosmu




Proč? Protože se svým inovativním přístupem k pobočkám, které se zcela vymkly běžné představě o obchodních místech banky, ukázala, že kvalitní služby mohou jít ruku v ruce s netradičním konceptem bankovnictví. Hi-tech pobočka v Sao Paulu si u klientů rychle našla svou oblibu a ukázala, že podobný přístup je správný.

.

STRÁNKY BANKY JSOU ZDE

.

Ovšem vyzdobená pobočka je tím posledním, co náročné klienty zajímá. Takže - co inovativního banka nabízí v oblasti služeb? Je toho hodně. Například bankomaty běžně ověřují biometrické údaje klientů otiskem ruky (v kriminalitou postižení Brazílii je to užitečný způsob ochrany vkladů klientů) a posílá výpis o změně na účtu do e-mailu. Na pobočce vás obslouží digitální avatar, jehož můžete přepnout do módu "živý člověk". Vše na pobočce navíc ovládáte přes dotykové obrazovky a - aby toho nebylo málo - dveře vám otevře a do obchodního místa uvede vrátný. Že je to běžná věc i v České republice? Možná, ale v Brazílii je vrátným ROBOT.

OBRÁZKY:

undefined



Banco Bradesco - na pobočce jako v kosmu

Diskutovat (0)