Banka Creditas:
Konkuruje nejlevnější bankám - I.q. 2018


24. 07. 2018  01:05     Redakce     komentáře (0)

Jak si banky vedou z pohledu výše poplatků a přehlednosti sazebníků? Postupně vám přinášíme hodnocení všech bank v této kategorii. Porovnání bank si pak můžete vyhledat na serveru prvního klientského ratingu bank VSTŘÍCNÁ BANKA - www.VstricnaBanka.cz

Banka Creditas: Konkuruje nejlevnější bankám - I.q. 2018




Banka Creditas patří k bankám, které vstoupily na trh jako poslední. Lze ji hodnotit jako typicky nízkonákladovou banku s nízkými poplatky a omezeným rozsahem nabízených služeb. Je zřejmé, že banka se i nadále orientuje především na poskytování spotřebitelských úvěrů, a možnost otevření běžného čtu je zde jako jakýsi bonus.

Jako výchozí hodnotu poplatkové změny nastavujeme 7 bodů, banka tak má prostor pro změny ve své poplatkové politice a pozitivní změny v tomto hodnocení.

Sazebník se nachází na třech stránkách a stejně jako v případě Hello Bank je rozdělen do několika kategorií, které si musíte dohledat a samostatně otevřít (běžný účet, úvěry apod.). I zde musíme kritizovat těžší a náročnější dohledatelnost sazebníku na webových stránkách banky, kdy musíte opět hledat v sekci dokumenty a sazebníky si zde pro jednotlivé produkty vyhledat a otevřít. Určitě přehlednější a vhodnější by bylo mít všechny poplatky uvedeny v jednom sazebníku, kde by lidé vše našli. Hodnocení v této části tak udělujeme na 8 bodů.

V Q Reportu Scott & Rose standardní klient zaplatí ročně 222 Kč, takže banka se umístila v tomto žebříčku na bedně, na třetím místě. Pro začátek jsme hodnocení nastavili na výši 9 bodů.

Banka Creditas (8, 7, 8, 9) = 8

  1. Čtvrtletí – (8, 7, 8, 9) = 8


Banka Creditas: Konkuruje nejlevnější bankám - I.q. 2018

Diskutovat (0)


Vstřícná banka

Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor