Banka HSBC se rozšiřuje na Moravu


15. 09. 2009  12:20     Pavla Drmotová     komentáře (0)

Mezinárodní bankovní a finanční skupina HSBC rozšiřuje síť svých exkluzivních obchodních míst v České republice. Klientům z Moravy nabízí lepší dostupnost služby HSBC Premier i finančních služeb pro malé a střední obchodní společnosti.





Česká pobočka HSBC Bank plc dnes slavnostně otevřela v centru Brna již třetí exkluzivní obchodní místo v České republice. Banka zde poskytuje svým klientům dva segmenty služeb, osobní bankovnictví HSBC Premier a finanční služby pro malé a střední obchodní společnosti  Klienti z Moravy tak mohou nyní díky lepší dostupnosti využít aktuální novinky z nabídky banky.   Zájemcům o efektivní a hlavně bezpečné zhodnocení úspor v oblasti osobního bankovnictví HSBC přináší unikátní řešení s garancí návratnosti vložených finančních prostředků a  kombinací vysokého pevného úroku a možnosti exkluzivní prémie. Prémiový vklad HSBC v českých korunách je určen novým i stávajícím klientům s minimálním vkladem ve výši 500 000 Kč. Nabídka platí od 1. září do 30. října 2009.   V oblasti korporátního bankovnictví je jednou z mnoha iniciativ české HSBC Bank plc při otevření brněnského obchodního místa vytvoření fondu pro vývozce, který dosahuje 3 miliard Kč. „Exportérům z celé Moravy, kteří mají zájem o naše finanční služby, jsme ochotni pomoci,“ říká Arjan van den Berkmortel, CEO, HSBC Bank plc v ČR.   Malým a středně velkým obchodním společnostem, které pravidelně využívají bezhotovostního platebního styku v rámci eurozóny, banka nově umožňuje snížit náklady za platby do a ze zemí Evropské unie. Europlatby jsou navíc provedeny téhož dne. Klienti tak mohou ponechat své finanční prostředky déle na účtu a efektivně řídit svou likviditu.   „Naše lokální přítomnost je v souladu se strategií HSBC Bank plc v ČR. Díky nové pobočce je klientům na Moravě umožněn jednodušší přístup ke globální službě HSBC Premier a k celé řadě spořicích a investičních produktů banky včetně finančních služeb pro exportéry,“ prohlásil Arjan van den Berkmortel, ředitel HSBC Bank plc v České Republice.


Banka HSBC se rozšiřuje na Moravu

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15495336480

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2540
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,6480
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8380
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,4915
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0220
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4100
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0751
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více