Equa Bank

Equa Bank

Equa bank, a.s.
Petr Řehák- Generální ředitel, člen představenstva
Sídlo: Karolinská 661/4,186 00 Praha 8
Tel.: 222 010 111
E-mail: info@equabank.cz, www.equabank.cz

Kód banky: 6100

Infolinka: +420 222 010 111

Blokace karet: +420 222 010 222

Chcete změnit banku? Využijte kodex mobility.

KODEX BANKOVNÍ MOBILITY

Zisk banky 2018: 372 milionů Kč

Čistý výnos z poplatků a provizí: 22 milionů Kč

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2018


Kvartál
1 2 3 4

Banka roku
2017
Banka roku
2016
Banka roku
2015
3. čtvrtletí
2014
Ohodnoťte banku

Porota 2Q 2014 66,6
Otakar Schlossberger

Banka patří mezi menší až střední banky s celou škálou produktů pro segmenty spotřebitelů a SME. Banka však pracuje s omezeným počtem poboček. Internetové stránky jsou přehledné a srozumitelné, podobně je na tom sazebník. Banka disponuje také elektronickým přístupem. Reklama se zlepšila, je ji vidět jak v TV spotech, tak tištěných médiích. Nicméně zásadně nový produkt tu zřejmý ani ve II. Q nebyl. Výrazná reklama do hypotéčního úvěru vč. formy neúvěrování.

 

Banka se prozatím nehlásí ke společenské angažovanosti, proto hodnocení ponechávám na úrovni minulého hodnocení. 

Miroslav Zeman

I Equa bank se plně zapojila do hypotečního boje a nabídla novým klientům, že pokud u ní uzavřou smlouvu do konce dubna, získají slevu na úrokové sazbě 0,2 procenta. Úrokové sazby této banky tak začínají už na 2,39 procentech.

Banka také přinesla zajímavé zlepšení možnosti uzavřít úvěr. Equa bank spustila funkci SMS podpis, která zrychluje a zjednodušuje vyřízení žádosti  o půjčku. Klient smlouvu podepíše pomocí autorizačního SMS kódu přímo v internetovém bankovnictví a ihned poté mu jsou peníze připsány na účet.

 

Equa Bank začala být také aktivnější i u svých klientů z řad podnikatelů a živnostníků i pro tuto skupinu klientů přišla se zajímavou novinkou. Equa bank přišla jako první z nových bank s firemním bankovnictvím, které obsahuje kompletní nabídku produktů a služeb. Jako jediná banka na trhu nabízí Equa bank firmám i živnostníkům možnost založení podnikatelských produktů prostřednictvím webové aplikace bez nutnosti osobně navštívit pobočku.

Petr Kučera
Martina Hedvičáková

Equa bank prodlužuje 0,2% slevu na hypotéky.

Equa bank vykázala v 1. čtvrtletí 2014 významný růst ve všech oblastech svého podnikání. Meziročně tak snížila ztrátu o 30 %.

Equa bank spustila funkci SMS podpis, která zrychluje a zjednodušuje vyřízení žádosti
o půjčku. Klient smlouvu podepíše pomocí autorizačního SMS kódu přímo v internetovém bankovnictví a ihned poté mu jsou peníze připsány na účet.

 

Equa bank spouští jako první z nových bank kompletní produktovou nabídku pro firmy i živnostníky.

Olga Ortová Šeflová

Equa bank pokračuje ve svém úspěšném rozvoji a je velmi dobře hodnocena klienty za svoji nabídku služeb, kvalitu, poplatkovou a úrokovou politiku i klientskou vstřícnost, i když stále patří k malým bankám. Vzhledem k ohromné úspěšnosti své nabídky konsolidačního úvěru „RePůjčka“ zlepšila i své ekonomické výsledky. Snaží se stále o zefektivnění komunikace s úvěrovými klienty (např. SMS podpis v internetbankingu). Snaží se oslovit svojí produktovou nabídkou i malé a střední podniky (SME klentelu), i když tato oblast je ještě v plenkách a na řadu úvěrů si netroufá. Neustále rozšiřuje svojí pobočkovou síť i v regionech. Na své klienty působí banka převážně vstřícně.  (+ 2 body)

Bankovní poplatky 2Q 2014 86.3
Bankovní poplatky.com
Veřejnost 2Q 2014 65.7
Peter Bramak
Jana Kovačiková
Petr Zkuhravý

super moderní banka, zatím jsem maximálně spokojený :)

Jiří Sychrava
Jana Dojezdová
Miki Samarytány
Alexandra Kuruczová

Sazebníky

Image result for equa pobočkyImage result for equa pobočkyImage result for equa pobočky


Pobočky

Bankomaty