mBank

mBank S.A., organizační složka,

Generální ředitel: Pawel Kucharski

Pernerova 691/42, Praha 8,186 00

www.mbank.cz

Kód banky: 6210

Infolinka:+420 222 111 999

Blokace karet:  Blokaci snadno provedete v mobilní aplikaci, internetovém bankovnictví nebo pomocí mLinky +420 222 111 999

Chcete změnit banku? Využijte kodex mobility.

KODEX BANKOVNÍ MOBILITY

Zisk banky 2018: 446 milionů Kč

 

 


Kvartál
1 2 3 4

Banka roku
2012
3. čtvrtletí
2012
1. čtvrtletí
2010
4. čtvrtletí
2011
Ohodnoťte banku

Porota 1Q 2013 58,5
Martina Hedvičáková

 

U mBanky nebyly zaznamenány v I. čtvrtletí 2003 žádné změny.

Dalibor Z. Chvátal

 

Běžný standard

Hana Fojtová

 

U mBank klienti získali do února půjčku bez poplatku za vyřízení. Ušetřili tak 1,5% z půjčené částky, maximálně 7500 Kč. Povolené přečerpání na účtu bylo v akci první měsíc bez úroků a maximální limit pro přečerpání  banka zvýšila až na 300 tisíc korun.  Což je na tento typ produktu opravdu hodně velká částka. Možná až zbytečně velká. Na druhé straně s vyšším limitem kontokorentu klesá výše úrokové sazby až na 14,9% p.a. Na  mBlogu na stránkách banky mohou klienti diskutovat ke zveřejněným informacím, sdělovat si zkušenosti a dojmy z využívání služeb. Například o aktualizaci aplikací pro Android a iSOS, která nyní umožňuje blokace karet a pohodlnější zobrazení zůstatků na účtech.  Za doporučení klienta bylo možné v lednu získat odměnu 500 Kč na mKonto. Stejnou částku získal klient. Získání klientů formou doporučení od spokojeného zákazníka banka považuje za lepší než utrácet za neadresnou reklamu. 

Otakar Schlossberger

 

Banka menšího rozsahu na poměry ČR s omezeným počtem obchodních míst. Banka je nevykazuje jako pobočky, ale jako finanční centra, které se charakterizují jako pobočky a pak kiosky. Jejich charakteristika je však dosti „vágní“ – místo pro spojení příjemného s užitečným. Osobně s tím nemám moc dobré zkušenosti. Je to místo pouze pro „odchyt“ klientů, ale v případě dotazů a potřeb mi nebylo uspokojivě odpovězeno. Osobně jsem názoru, že „bublina“ splaskla. Je to banka pouze se základními produkty, ale je zase nutno říci, že jejich stránky jsou velmi přehledné a srozumitelné. Sazebník banky stále patří mezi nejpřehlednější. Ale i tak se už „dostal“ na celkem sedm sekcí. Banka preferuje a nabízí v poslední době mobilní služby přes telefon a snaží se získat klienty funkčností vybraných obchodních míst i o svátcích. Banka není v současné době v reklamách vidět. Tedy alespoň já jsem nic nezaregistroval. Celkem nepříjemně mne překvapila pomalost zrušení účtu u této banky. I přesto, že můj účet jsem nevyužíval cca dva roky, jeho zrušení trvalo maximálně přípustnou dobu ze zákona a přsto, že si banka „hraje“ na internetovou banku, nebylo možné zrušit účet přes moje přístupová práva přes internet. Musel jsem jít na kontaktní místo a tam to zařídit osobně. Proto ubírám jeden bod, bylo to pro mne ztráta času více než hodinu….

Co se týká společenské odpovědnosti, opět jsem nenašel jsem nic. Takže v této oblasti velká rezerva…..

Jan Klička

 

Banka v prvním kvartálu stagnovala produktově. To se nevyplácí, malé dravé banky útočí a klientů, kteří jsou zvyklí na služby zdarma, je hodně. Hodnocení tak bance můžeme dát jen symbolicky na základě dlouhodobých zkušeností.

Bankovní poplatky 1Q 2013 85
Bankovní poplatky.com
Veřejnost 1Q 2013 63.8
Jiří Křídlo
Jana Kovačiková
Petr Hurina

klasa

Marie Nikina

výhodné pro internetové bankovnictví, jinak ne

Osobní účet má hlavně chybu kolem výběru z bankomatů, vedení kontokorentu.

I přes mnohá zlepšení, nejsou to zásadní zlepšení které bych uvítal. Kritika: tam kde by to potřebovalo hlavně vylepšit, tam se to neděje.

Občas překvapí perfektní akcí.

Monika Komárkková
Don Chuan

Přehledné internetové bankovnictví. Zabezpečení.

Jiří Hovorka
David Stříbrský
Markéta Králová

Moc dobře vím, proč jí mám , doporučuji :D


Sazebníky


Bankomaty