Raiffeisenbank

Raiffeisenbank

Raiffeisenbank a. s.
Igor Vida, předseda představenstva a generální ředitel
Hvězdova 1716/2b, 140 78 Praha 4
Tel.: 225 541 111
E-mail: info@rb.cz, www.rb.cz

Kód banky: 5500

Infolinka:+420 800 900 900

Blokace karet: +420 800 900 900

Chcete změnit banku? Využijte kodex mobility.

KODEX BANKOVNÍ MOBILITY

Zisk banky 2018: 3,36 mld. Kč

Čistý výnos z poplatků a provizí: 1,86 mld. Kč

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2018


Kvartál
1 2 3 4

Banka roku
2010
1. čtvrtletí
2010
Ohodnoťte banku

Porota 3Q 2019 61,6
Miroslav Zeman

Raiffeisenbank byla bankou, která zabodovala hned v prvním čtvrtletí hodnocení bank www.VstricnaBanka.cz. To se však stalo v roce 2010. Od té doby se hodnocení banky pohybuje spíše v průměru.

Raiffeisenbank umí poskytovat velmi kvalitní individuální a cílené služby na míru konkrétním klientům či skupinám klientů.

Bankovní poplatky 3Q 2019 73.5
Bankovní poplatky.com

Raiffeisenbank svoji poplatkovou politikou směřuje klienty k maximálnímu využívání vždy aktuální verze eKonta (Komplet) při splnění podmínek pro věrnostní výhody. V aktuálním kvartálu nedošlo k významným strukturálním změnám. Vzhledem k tomu nebudeme zatím měnit hodnocení banky v této části.

V aktuálním III. kvartále nedošlo k žádným poplatkovým posunům. Vzhledem k tomu jsme se rozhodli neměnit naše hodnocení v této části z minula.

Sazebník nedoznal žádných výraznějších grafických změn a patří tak stále k těm přehlednějším a klienti by se v něm měli dobře orientovat. Jasně je poznat, co všechno patří do preferovaného eKonta. To navíc banka zdůrazní ještě speciálním dokumentem – tarify. U RB je třeba vyzdvihnout, že jako jedna z mála bank vydává při změnách sazebníku speciální pdf. dokument, kde nejen, že popíše seznam změn s původní a novou cenou (dokonce i s výpočtem rozdílu), ale také přidá tipy a alternativy pro klienty, kteří jsou změnou nějak postiženi. Pro aktuální III. čtvrtletí jsme se rozhodli hodnocení v této části neměnit.

Q Report Scott & Rose u standardního klienta nezaznamenal ve srovnání s minulým kvartálem žádnou změnu a tak jsme stále na průměrné úrovni 812 Kč ročně, Hodnocení v této části proto ponecháváme na stejné úrovni.

Veřejnost 3Q 2019 35
Здравствуйте друзья! Есть такой замечательный сайт для заказа бурения скважин на воду. Бурение скважин в Минске компанией АКВАБУРсервис – полный комплекс качественных и разумных по цене услуг. скважина на воду,бурение скважин, скважина минск,скважина на воду цена,бурение скважин в минской области,ремонт скважин и бурение скважин минск. Мы бурим любые виды скважин.У нас доступная ценовая политика, рассрочка на услуги и оборудование.Заказывайте скважину для воды в АКВАБУРсервис – получите доступ к экологически чистой природной воде по самым выгодным в Минске ценам! От всей души Вам всех благ! http://forum.do-auto.ru/members/kaprioluaz.104/ http://initialcloudflare.aadharcarduid.com/forum.aadharcarduid/memberlist.php?mode=viewprofile&u=18022 http://doctorwho.uk.com/memberlist.php?mode=viewprofile&u=472334 http://fb2books.pw/user/kapriolfaf/ http://forum.cncprovn.com/members/25646-kaprioljtp

Sazebníky

Pobočky

Bankomaty