Sberbank CZ

Sberbank CZ
Sberbank CZ, a. s.
Edin Karabeg, předseda představenstva

Na Pankráci 1724/129, 140 00 Praha 4
Tel.: 221 969 911
E-mail: mail@sberbank.cz, www.sberbank.cz

Kód banky: 6800

Infolinka:+420 800 133 444

Blokace karet: +420 495 800 111

Chcete změnit banku? Využijte kodex mobility.

KODEX BANKOVNÍ MOBILITY

Zisk banky 2018: 377 milionů Kč

Čistý výnos z poplatků a provizí: 418 milionů Kč

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2018


Kvartál
1 2 3 4

1. čtvrtletí
2014
Ohodnoťte banku

Porota 1Q 2013 52,3
Martina Hedvičáková

 

Volksbank CZ od 28.2.2013 vystupuje pod značkou Sberbank. Při této příležitosti banka spustila nové webové stránky a zahájila komunikaci i prostřednictvím profilu SberbankCZ na sociální síti Facebook. Následně 20.3.2013 Sberbank oznámila oficiální uvedení značky na evropský trh.

Zda se jedná o strategický krok, ukáže čas.

Dalibor Z. Chvátal

 

Sberbank pár produktů přestala prodávat a pár drobností zavedla, ale stále vše funguje na základech Volksbank. Až přijde s vlastními produkty, snad se více potěšíme.

Hana Fojtová

 

Volkbank se změnila na Sberbank.   Nová značka oficiálně vstoupila na trh. Vstupem na její  webové stránky jste měli možnost zachytit  její změnu z modré na zelenou.  Stará známá podoba stránek se před vašima očima přeměnila na novou. To se mi líbilo. Pobočky prochází  rekonstrukcí. Zaměstnanci kurzy ruského jazyka. Byla otevřena nová pobočka v Praze.

V oblasti hypoték došlo k inovaci nabídky. Zavedla novou hypotéku EASY na koupi a refinancování s vyřízením do 48 hodin. Zvýšila u Americké hypotéky limit pro výši úvěru ze 70% na 75% ceny nemovitosti. Hypotéky  poskytuje pro občany Ruska za standardních podmínek  jako pro občany ČR.  Hypotéka Bez limitu s výhodnějšími  sazbami než americká hypotéka  pro financování nemovitostí, na které nelze poskytnout klasickou hypotéku. Je možné ji využít například na koupi mobilního domu, samostatnou garáž, vybavení domácnosti. Jde po delší době o rozsáhlejší inovaci nabídky v této oblasti produktů.  Aktuálně v akci můžete získat hypotéku za jednu korunu. Také již neúčtuje poplatek za vedení úvěrového účtu. 

Otakar Schlossberger

 

Banka v I. čtvrtletí roku se již významně prezentuje jako Sberbank. Změnila internetové stránky, které jsou pohledné a příjemné. Vždy jsem u banky pozitivně hodnotil sestavený sazebník a musím říci, že zůstal podobný. Přehledný, jasný, stručný….Banka zahájila přestavbu poboček a otevřela novou reprezentativní pobočku v Praze na ulici Na Příkopě. Lze očekávat, že banka se bude snažit býti vůči klientele vstřícnější. Už dříve, a to nyní potvrzuje nabídkou produktů, poskytuje všechny produkty, které by mohl a měl spotřebitel očekávat. Banka patřila a patří spíše k levnějším…. Nicméně změnila vlastníka, takže lze možná očekávat změny. V cenové politice nejsou změny zatím nijak patrné.

Ani pro hodnocení IV. Q  jsem nenašel společenskou angažovanost banky, takže se omlouvám… Možná tam někde je, ale hledání může být složitější…..

Jan Klička

 

Hypotéka za korunu, hypotéka na dřevostavbu a za včasné splacení půjčky až dvacet procent zpátky. Volksbank CZ vstoupila do nového roku nejenom s novou nabídkou produktů, ale také s novým názvem. Přejala jméno svého vlastníka – ruské Sberbank. Poměrně dravá nabídka dává tušit, že Sberbank chce vystoupit z nudného bankovního průměru a oslovit více klientů než dosud.

Bankovní poplatky 1Q 2013 71.3
Bankovní poplatky.com
Veřejnost 1Q 2013 42
Jana Kovačiková
Radek Golus

téměř o ní není slyšet

David Stříbrský
Jaroslav Číhal
Tomas Marny

Sazebníky

Image result for sberbank pobočkyImage result for sberbank pobočkyImage result for sberbank sídlo


Pobočky

Bankomaty