UniCredit Bank

UniCredit Bank

UniCredit Bank Czech Republic, a. s.

(dříve HVB Bank a Živnostenská banka)
Předseda představenstva: Jakub Dusílek
Na Příkopě 858/20, 111 21 Praha 1
Tel.: 221 112 111
E-mail: info@unicreditgroup.cz, www.unicreditbank.cz

Kód banky: 2700

Infolinka:+420 955 911 911

Blokace karet: +420 800 140 014

Chcete změnit banku? Využijte kodex mobility.

KODEX BANKOVNÍ MOBILITY

Zisk banky 2018: 9,1 mld. Kč

Čistý výnos z poplatků a provizí: 3,89 mld. Kč

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2018


Kvartál
1 2 3 4

Banka roku
2014
Banka roku
2013
Banka roku
2011
4. čtvrtletí
2011
Ohodnoťte banku

Porota 4Q 2011 72,3
Miroslav Zeman

 

 

Pro klienty pravděpodobně velmi potěšující zpráva o ukončení rekonstrukce významné pobočky této banky na náměstí republiky. Nově zrekonstruovaná pobočka UniCredit Bank se vrací na náměstí Republiky. Od 19. prosince 2011 mohou klienti banky využívat služby v prvním Bankovním domě UniCredit Bank v České republice.

Rozšíření služeb poskytla banka svým klientům i v oblasti telefonního bankovnictví. UniCredit Bank zavádí nové funkce pro mobilní bankovní aplikaci „Banka v mobilu - Smart Banking“, která umožňuje rychlý a jednoduchý přístup k účtu přes ikonu přímo na ploše telefonu.

A stranou nemůže zůstat ani sekto hypotečních úvěrů. Převratná hypotéka od UniCredit Bank, která se již téměř sedm měsíců drží s úrokovou sazbou 2,5 % p.a. na historicky nejnižší hodnotě v ČR, získala další ocenění. Ve středu byla tato nejžádanější hypotéka v rámci ankety Banka roku vyhlášena nejlepším hypotečním úvěrem České republiky. Vedle toho UniCredit Bank získala další tři ocenění, a to druhé místo v kategorii Nejdynamičtější banka roku a dvě třetí místa - v celkovém pořadí a v kategorii Privátní banka.

Bedřich Danda

 

Unicreditbank (UB), pokračuje více méně v tradičním zaměření přednostně na vybranou klientelu privátního a firemního charakteru.

Moje osobní důvěrné info říkají, že se zatím nepodařilo u teto banky nastavit po sloučení kvalitní vnitrobankovní komunikaci a nemá dostatečné sladěné   IT programy. 

František Pavelka

 

Nezbývá mi než opakovat, že je to k nevíře, jak Unicreditbank vytrvale pokračuje ve svém progresivním postupu. Otevřela už 110. pobočku. Rozšiřuje chytré bankovnictví přes mobil apod. Převratná hypotéka spírá vavříny. Tlačí se i do online bankingu. Je nadále úspěšná v pobočkách na principu franšízingu. Takže opět zvýšení počtu bodů na 80. 

Jan Klička

Banka, na jejíž matku silně dopadla evropská finanční krize, v Česku expanduje. Na podzim otevřela už 106. pobočku, což v domě tlumení kamenných přepážek je věc poměrně nevídaná. I tradiční doména - hypotéky - se bance daří. Unicredit nabídla novinku v podobě nízké fixační ceny: od 3,29 % u všech fixací.

Helena Kadlecová

 

Oblast poplatků:

- ve IV. čtvrtletí roku 2011 nedošlo k žádné úpravě poplatků za bankovní služby

 

Oblast úrokových sazeb:

- došlo ke změně úrokových sazeb u spotřebitelských úvěrů

- stouply sazby u termínovaných vkladů s delší dobou splatnosti

- ve sledovaném období došlo  k pohybu úrokových sazeb u hypotečních úvěrů

Inovace  a novinky:

- na počátku října přišla banka s inovativní službou „Banka v mobilu – Smart Banking“

- proběhla časově omezená nabídka výhodného financování  malých a středních podniků

- banka zprovoznila nové funkce pro bankovní aplikaci Smart nankiny

- společnost začala klientům nabízet průhlednou debetní kartu Visa Electron

Marketingové aktivity, komunikace:

- proběhla soutěž s platebními kartami

- prostřednictvím schránek internetového bankovnictví byli klienti informováni o novince – Smart Banking

Bankovní poplatky 4Q 2011 70
Bankovní poplatky.com

Banka je v poslední době vidět zejména v souvislosti s nabídkou hypotečních a spotřebitelských úvěrů či s různými aktivitami kolem debetních a kreditních karet. V aktuálním IV. čtvrtletí to UniCredit potvrdila. K žádným strukturálním změnám v poplatkové politice banky nedošlo, a proto v této části hodnocení neměníme.
UniCredit Bank změnila významně svůj sazebník k 15.3.2011 a od té doby k žádným zásadním změnám nepřistoupila. Ve IV. čtvrtletí prezentovala banka průhlednou debetní kartu VISA Electron, zvýšení výhod u kreditní karty Miles & More, nabídku čerpat úvěr do konce roku 2011 s možností splácet v roce 2012 či opětovné snížení úrokové sazby u fixních hypoték. Hodnocení zatím v této části neměníme.
Sazebník byl výrazně změněn již v I. čtvrtletí 2011 a je nyní jednoznačně přehlednější a pro klienty vlídnější. Banka se vydala směrem k vytvoření jedné přehledné tabulky, kde jsou všechny druhy kont (podobně jako u KB). Součástí tabulky je i sloupec, kde klient najde ceny služby mimo nabízené balíčkové účty, což jistě zákazník ocení. V aktuálním čtvrtletí se podoba sazebníku nezměnila a my tudíž neměníme ani hodnocení.
Ani v Q Reportu Scott & Rose, ani v Kalkulátoru bankovních poplatků nedošlo ke změně výše bankovních poplatků. Pravidelně se už mezi nejlevnějšími konty objevuje Partners konto a to rovnou ve třech profilech. Po více než roce proto zvyšujeme hodnocení v této části o 0,5 bodu.
 

Veřejnost 4Q 2011 62
Josef Marcián
Jakub Andrt
Adéla Kneslová
Silvie Patyiova
Axel Wolf
petr vrána
Jana Matternová

super konsolidace půjček,  půjčky...účty....

Bycek Milda

To samé co Citi  hrůza.

Josef Pešek
Lucie Pavlásková

Sazebníky

Image result for unicredit pobočkyImage result for unicredit pobočkyImage result for unicredit sídlo


Pobočky

Bankomaty