UniCredit Bank

UniCredit Bank

UniCredit Bank Czech Republic, a. s.

(dříve HVB Bank a Živnostenská banka)
Předseda představenstva: Jakub Dusílek
Na Příkopě 858/20, 111 21 Praha 1
Tel.: 221 112 111
E-mail: info@unicreditgroup.cz, www.unicreditbank.cz

Kód banky: 2700

Infolinka:+420 955 911 911

Blokace karet: +420 800 140 014

Chcete změnit banku? Využijte kodex mobility.

KODEX BANKOVNÍ MOBILITY

Zisk banky 2018: 9,1 mld. Kč

Čistý výnos z poplatků a provizí: 3,89 mld. Kč

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2018


Kvartál
1 2 3 4

Banka roku
2014
Banka roku
2013
Banka roku
2011
4. čtvrtletí
2011
Ohodnoťte banku

Porota 1Q 2014 75,5
Bedřich Danda
Petr Kučera
Miroslav Zeman

K motivačním programům za řádné splácení se připojila i UniCredit Bank, která nabízí vrácení až 18 splátek klientům, kteří řádně hradí. Je jen otázkou jak se tento bonus projevuje ve výši úrokové sazby nebo na výši poplatků.

 

UniCredit Bank připravila v úvodu roku novinku pro uživatele internetového bankovnictví. Kódy pro vstup i podepisování plateb v Online Banking lze nyní jednoduše generovat ve svém mobilním telefonu pomocí tzv. SMART KLÍČE. Klienti ho mohou využívat jako alternativu ke kódům zasílaným v SMS (SMS token) nebo ke kódům generovaným v kalkulačce (tokenu). Nová technologie zachovává nejvyšší úroveň zabezpečení a zároveň je zcela zdarma.

Martina Hedvičáková

UniCredit Bank Czech Republic and Slovakia vykázala za rok 2013 čistý zisk ve výši 3,2 miliardy Kč. Silný růst provozních výnosů, meziročně o 25 % (bez vlivu fúze v České republice o 8 %), a to v důsledku vyššího objemu transakcí a obchodních aktivit na finančních trzích

Jan Klička

Dostali cenu za firemní bankovnictví a vylepšili své online bankovnictví. Kromě klíčů pomocí SMS nabízejí zdarma generování vstupních kódů, což je nenápadná ale velmi cenná nabídka. Klienti jí jistě ocení.

Bankovní poplatky 1Q 2014 76.3
Bankovní poplatky.com

UniCredit výrazně měnila svůj sazebník loni. V aktuálním I. čtvrtletí banka na svou předchozí aktivitu nenavázala. Tudíž nedošlo ke změně základní poplatkové struktury a strategie banky. Proto ponecháváme hodnocení v této části na stejné úrovni jako minule.

UniCredit tentokrát žádnou poplatkovou revoluci neuskutečnila. Představila ale odměnu za řádné splácení úvěru (až 18 měsíčních splátek). Vzhledem ke klidnému kvartálu, nemáme důvod měnit hodnocení banky v této části.

UniCredit měnila významně podobu svého sazebníku už v roce 2012. Banka rozšířila možnost prezentace sazebníku - dříve byl k dispozici jen v jednom dokumentu, nově banka rozdělila sazebník na logických 14 kapitol, které je možné ovládat samostatně. Zároveň ale umožňuje sazebník stáhnout v jednom pdf formátu (aktuálně na 24 stranách), kde je hlavní tabulka se všemi nabízenými konty a podobně jako u KB i s cenou služby mimo balíčkový účet. V aktuálním I. kvartále vysoké hodnocení z minula nemáme důvod měnit.

V Q Reportu Scott & Rose tentokrát vzhledem ke klidnému průběhu čtvrtletí nedošlo k žádným pohybům a tak i nadále standardní klient zaplatí ročně 1.503 Kč a aktivní klient 6.175 Kč. Vzhledem k tomu nemáme důvod měnit naše hodnocení z minula.

UniCredit Bank vrátí až 18 splátek nazpět za řádné splácení úvěru, 24. 3. 2014

UniCredit Bank představuje novinku určenou klientům, kteří se zajímají o optimalizaci spotřebitelských úvěrů. Kromě snížení měsíčních splátek, nebo získání dalších financí při stejných splátkách, navíc klienti při optimalizaci nyní získají až 18 měsíčních splátek nazpět. Odměna je platná pro všechny, kteří ctí své závazky a řádně a včas je splácí. Nabízené řešení aktuálně v Česku ani na Slovensku nemá obdoby, a kromě výhodných podmínek též podporuje dlouhodobé partnerství mezi bankou a klientem.

 

 

Veřejnost 1Q 2014 55
Peter Bramak
Jana Kovačiková
Miroslav Neděla

U této banky mám Hypteční úvěr.

  1. Co se mě líbí - úroková sazba
  2. Co se mě nelíbí - dělají z Vás blbce a když jdete podepsat smlouvu a už není čas ze vším prásknout a jít jinam, tak se dovíte veškeré pravdivé informace. Např. že vnucená kreditní karta není bez poplatku, ale každý měsíc Vám dojde výpis k úhradě, zapomeňte na bezúročné období při placení ( povinné )  a pod.

       Doporučuji si proto nechat dostatečnou dobu na možnost si jít vyřídit hypotéku a patrně i jiné produkty jinam, když se dovíte podmínky předložené k podpisu v plném znění a nebudou se Vám líbit.

       Nízké hodnocení dávám pro svou alergii na překrucování nebo zatajování informací s úsměvem  " ale to jste tomu špatně rozuměl "

Jaroslav Číhal

Této bance absolutně nedůvěřuji. Nedávno k nám nastoupil, kolega, který při jedné diskuzi ohledně vyřešení nestandarního problému v systémech tvrdil, že v Unicredit na všechno používají workaroundy což je pro mě nemyslitelné a popis činností a duplicita činností v nace mě spíš děsí a proto jí nemohu svěřit své peníze.


Sazebníky

Image result for unicredit pobočkyImage result for unicredit pobočkyImage result for unicredit sídlo


Pobočky

Bankomaty