UniCredit Bank

UniCredit Bank

UniCredit Bank Czech Republic, a. s.

(dříve HVB Bank a Živnostenská banka)
Předseda představenstva: Jakub Dusílek
Na Příkopě 858/20, 111 21 Praha 1
Tel.: 221 112 111
E-mail: info@unicreditgroup.cz, www.unicreditbank.cz

Kód banky: 2700

Infolinka:+420 955 911 911

Blokace karet: +420 800 140 014

Chcete změnit banku? Využijte kodex mobility.

KODEX BANKOVNÍ MOBILITY

Zisk banky 2018: 9,1 mld. Kč

Čistý výnos z poplatků a provizí: 3,89 mld. Kč

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2018


Kvartál
1 2 3 4

Banka roku
2014
Banka roku
2013
Banka roku
2011
4. čtvrtletí
2011
Ohodnoťte banku

Porota 1Q 2015 70,4
Martina Hedvičáková

Unicredit bank Czech Republic and Slovakia vykázala za rok 2014 předběžný konsolidovaný čistý zisk ve výši 4,9 miliardy Kč (meziročně vzrostl o 55 % při porovnání s celkovými výsledky UniCredit Bank v ČR a SR).

UniCredit se stala nejlepší bankou střední a východní Evropy podle EMEA Finance.

UniCredit Bank podporuje české zemědělce, uspořádala pro ně setkání se zahraničními partnery.

Miroslav Zeman

UniCredit Bank je ač středně velká, velmi výrazná banka. Banka se již tradičně drží na velmi dobrém hodnocení našeho klientského ratingu Vstříná banka. Za rok 2014 obhájila tato banka bronzovou třetí příčku.

Banka umí velmi dobře pracovat s profesními i cílovými skupinami. Umí podchytit jejich očekávání i potřeby. Následně pak pro ně sestavit takový produkt, který může velkou část těchto skupin oslovit a přivést do skupiny klientů této banky. Tuto spolupráci umí banka podchytit i podporou zaštiťujících organizací těchto skupin, nabídkou zvýhodněných produktů apod. Velmi tak banka bodovala například u advokátů či notář. Velká část z nich využívá především účty úschov u této banky a s nimi spojené bezplatné účty osobní i firemní. To samé umí banka u doktorů, znalců a dalších skupin.

První čtvrtletí začala banka poměrně vlažně. Nic podstatného se totiž u ní nezměnilo, ani nic zvlášť zajímavého nepřinesla. Těch pár opatření vám představíme nyní.

V lednu se tato banka pochlubila vítězstvím UniCredit v soutěži Europe Banking Awards 2014 organizovanou časopisem EMEA Finance celkem v jedenácti kategoriích. V regionu střední a východní Evropy a Společenství nezávislých států (SVE a SNS) se stala nejlepší bankou.

Až v dubnu pak UniCredit Bank oznámila svou podporu tuzemských zemědělců. Zprostředkovala pro ně totiž seminář a setkání s možnými zahraničním partnery.

Bedřich Danda
Otakar Schlossberger

Informace na internetových stránkách jsou přehledné a docela příjemně sestavené. Lze se dobrat celkem jednoduše všem potřebným informacím. Banka je také vidět na reklamních plochách. Podprahově na mne působila jen značka. Banka však patří mezi inovativní banky. V reklamě ji registruji, tentokrát na obecnější témata. Vím, že je, ale asi nebyla tak „výrazná“ abych si ji pamatoval.

Sazebník poplatků je strukturován do kategorií, které se dají jednoduše rozkliknout, ale i tato banka se nevyhnula odkazům v sazebníku na jiné části. Banka byla ČNB nakonec zařazena jako společensky významný banka a tím pádem se na ni vztahují skutečnosti uvedené u ČS, a. s.

Banka se věnuje všem druhům společenské odpovědnosti – charitativní aktivity, kultura i sport. Dále se angažuje v protikorupční politice.  

Markéta Grušáková

Unicredit Bank patří mezi banky, které nabízí velmi dobré hypoteční úvěry. Nově pak nabízí klientům mimořádně splátky, a to každý rok ve výši 20 procent jistiny zdarma. V době, kdy je zákazník zvyklý na to, že za každou splátku navíc musí zaplatit, je to krok, který oceňujeme.

Bankovní poplatky 1Q 2015 77.5
Bankovní poplatky.com

Žádné změny

Veřejnost 1Q 2015 44
Peter Bramak
Jana Kovačiková

Banka střední, a přitom nabízí téměř vše co nabízí velké banky. Jsou tam silné snahy o individuální přístup.

Milan Mroczkowski

poplatky, pokud nejsou splněné podmínky

Vladislav Král

Sazebníky

Image result for unicredit pobočkyImage result for unicredit pobočkyImage result for unicredit sídlo


Pobočky

Bankomaty