Zuno bank

Zuno bank

Zuno bank, a.s.
Peter Lakata, vedoucí ZUNO BANK AG, organizační složka
Sídlo: Václavské náměstí 55, 110 00 Praha 1
Tel.: 2 456 99 999
E-mail: info@zuno.cz, www.zuno.cz


Kvartál
1 2 3 4

Ohodnoťte banku

Porota 2Q 2014 58,3
Otakar Schlossberger

Menší banka, která je součástí skupiny RB. Je to banka se zaměřením na sběr vkladů a poskytování základních služeb platebního styku. V rozsahu produktů není srovnatelná s ostatními bankami. Je to banka zaměřená na elektronickou komunikaci, proto nevytváří pobočky, ale jen kontaktní místa. To nemusí vyhovovat všem typům klientů, ale spíše mladým lidem. Jejich internetové stránky jsou jednoduché a přehledné, a to s ohledem na omezenou škálu produktů. Z pohledu běžných potřeb drobného spotřebitele se schopností pracovat na PC je však dostačující a pohodlná. O bance však není moc slyšet, co se reklamy týká. Sazebník je poměrně jednoduchý. Poslední aktivita banky – nabídka půjček za zajímavou úrokovou sazbu. Osobní zkušenost mám a celkem dobrou. Oceňuji jednoduché ovládání internetového bankovnictví. To, co od banky vyžaduji, funguje. Příjemně mne překvapila rychlost, s jakou mi banka vydala debetní platební kartu. Lhůta 5 až 10 dní byla bez jakéhokoliv příplatku za rychlé vydání karty nejen dodržena, ale kartu jsem obdržel za tři dny až domů.

 

Hodnocení ponechávám na stávající úrovni z mého posledního hodnocení. 

Miroslav Zeman

Jednoznačně nejviditelnější a nepřehlédnutelnou zprávou této banky bylo ohlášení nové řady produktů spojených s refinancováním půjček. Banka také spustila zajímavou kampaň pro podporu prodeje tohoto produktu. Úroková sazba u refinancování v Zuno začíná na 6,9 % ročně. Za refinancování navíc klienti neplatí žádné skryté poplatky a vše mohou vyřídit online bez chození na pobočky. Celkovou ušetřenou částku je možné dopředu spočítat přes kalkulačku na webových stránkách Zuno.

Petr Kučera
Martina Hedvičáková

Na apríla spustila Zuno reklamní kampaň Proč nemít tradiční účet za 179 Kč? Protipólem tohoto Tradičního účtu je v Zuno účet Plus.

 

Zuno zjednodušilo refinancování, má jen tři sazby a vše lze vyřídit online nebo spočítat pomocí webové kalkulačky.

Olga Ortová Šeflová

 

Zuno bank slibně rozjíždí poskytování spotřebitelských úvěrů, zjednodušuje refinancování a nabízí velmi atraktivní podmínky a výhodné úročení spotřebitelských úvěrů. Právě, jako bance s převážně dálkovým přístupem přes internet a mobil, jí snadno roste počet klientů   (+ 1 bod)

Bankovní poplatky 2Q 2014 82.5
Bankovní poplatky.com
Veřejnost 2Q 2014 68.6
Peter Bramak
Jana Kovačiková
Jiří Sychrava
Jana Dojezdová
Miki Samarytány
Alexandra Kuruczová

Banka vyniká všemi příchozími transakcemi zdarma z celého světa. Banka nezlepšuje služby zdarma, spíš ubírá služby zdarma. Pochvala: zrušení všech služeb v bance je poměrně jednodušší než v jiných bankách.


Sazebníky


Pobočky

Bankomaty