Bankovní srovnání:
Era osobní účet je nejsrozumitelnější osobní účet na trhu


15. 02. 2011  10:41     Denisa Salátková     komentáře (1)

V porovnání s vybranými srovnatelnými konkurenčními účty nabízí Era osobní účet maximální uživatelské pohodlí. Je určen pro klienty všech věkových kategorií, a tak není potřeba složitě hledat účet právě pro „moji“ věkovou skupinu. Jediným kliknutím se klient dostává přímo na stránku o produktu. Vysoce přehledný sazebník poplatků a služeb jen dokončuje celkový pozitivní dojem z Era osobního účtu. Vyplývá to z analýzy klientské srozumitelnosti a přívětivosti osobních účtů, kterou připravila společnost Scott & Rose.





Dalšími jsou podle analýzy ve srovnání s konkurenčními produkty nejrychlejší přístup k informacím o Era osobním účtu a skutečnost, že veškeré detailnější informace klient najde na jedné stránce bez nutnosti dalších prokliků. „Era osobní účet tak jako jediný na trhu naplňuje aktuální požadavky Evropské komise na přehlednost bankovních produktů,“ říká Michal Mošnička, obchodní ředitel společnosti Scott & Rose a dodává: „Era osobní účet také jako jeden z mála nabízí všechny možnosti využití přímého bankovnictví při správě účtu a elektronickou platební kartu.“

 Při srovnání nákladů na vedení účtu pro dva modely klientů (standardní -průměrný klient a internetový - nepobočkový klient) se pak ukázalo, že Era osobní účet patří mezi tři cenově nejvýhodnější. Celkové náklady na vedení účtu jsou pak o více než 25 % nižší, než je průměr srovnávaných bank (viz příloha).  „Era osobní účet nabízí skvělý poměr mezi cenou, kvalitou služeb a jejich dostupností. Za pouhý rok své existence se tak stal výrazným produktem, který vybočuje ze standardní nabídky na trhu s bankovními účty v ČR,“ konstatuje Aleš Pospíšil z Poštovní spořitelny.  Era osobní účet nabízí i celou řadu dalších výhod. Napříkladpoplatkovou odměnu za aktivní využití internetového bankovnictví, kdy je klientovi již za jedinou transakci přes ELB vrácena část poplatku za vedení účtu. Mezi další patří bezplatné zřízení a vedení služeb internetového bankovnictví včetně elektronického výpisu, zvýhodnění pro mladé, důchodce a handicapované v podobě levnějšího vedení účtu a bezplatných výběrů hotovosti, nebo bezplatné zřízení kontokorentu a spořicího Červeného konta. Poštovní spořitelna je součástí Československé obchodní banky, a. s.   Tabulku najdete v příloze.


Bankovní srovnání: Era osobní účet je nejsrozumitelnější osobní účet na trhu

PR
To je zase článek plný zvratků. Asi jim FIO a mBank šlape příliš na paty.......
Diskutovat (1)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15543306464

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2620
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7020
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8330
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5365
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,9990
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4050
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0774
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více