Banku v podobě restaurace najdete v Kanadě


18. 02. 2016  00:13     Miroslav Zeman     komentáře (0)

BANKY A INOVACE: Dnes vám představíme modelovou pobočku banky v podobě restaurace. Spojení banky a restaurace není úplně nové a ve světě už se občas objevuje. Jak si tedy můžete banku v podobě restaurace představit? ČTĚTE DÁLE!

Banku v podobě restaurace najdete v Kanadě




Spojení banky a restaurace je poměrně logické a představitelné spojení. Jedná se o spojení, které neevokuje žádné protichůdné nálady či pocity. Je zcela běžné, že lidé při pracovním obědě, snídani nebo večeři jednají o pracovních věcech, v restauracích se sjednávají i milionové obchody. Proč tedy v restauraci nesjednávat přímo bankovní služby? Tím spíše, když se jedná o restauraci specializovanou, kvalitně vybavenou a provozovanou přímo bankou.

Představte si tedy, že jdete do kvalitní restaurace s přijatelnými cenami, tam si objednáte oběd a v mezidobí si zatím vybíráte a vyhledáváte na tabletu potřebnou službu. Možností je také využít pomoci a porady zaměstnance banky, který služby na místě poskytuje a vyřizuje. 

Před tím, než donese číšník oběd, si můžete už službu zřídit, nebo si v době jídla tuto službu v klidu rozmyslet. Dají se tak zabít jak se říká "dvě mouchy jednou ranou". Jednak si při zaměstnanecké pauze doběhne klient na oběd a v době oběda si vyřídí všechny potřebné bankovní služby. V restauraci na jednom sezení určitě klient nevyřídí hypotéku nebo jiný náročný produkt, ale určitě nebude problém založit si účet, zřídit si spořicí účet, vyřídit si půjčku, nebo si odnést výpis z účtu apod.

Pobočka v podobě restaurace je určitě výborný nápad na inovaci, kdy se funkce obou zařízení vzájemně nijak nevylučují, ale naopak se mohou doplňovat.

Banka jako restaurace

DALŠÍ ZAJÍMAVÉ BANKOVNÍ INOVACE NAJDETE ZDE!

 



Banku v podobě restaurace najdete v Kanadě

Diskutovat (0)