Banky a inovace:
Bank Audi má pobočky bez obsluhy


04. 02. 2013  15:00     BP.com     komentáře (0)

V soutěži Ideální banka 21. století, kde se očima studentů zamýšlíme nad novými trendy v bankovnictví, se to v ročníku "2012" hemžilo slovy jako inovace nebo technologie. Proto vám v unikátním seriálu nabízíme přehled nejinovativnějších světových bank. Podívejme se dnes na Blízký východ.

Banky a inovace: Bank Audi má pobočky bez obsluhy




Na tomto území totiž působí ústav jménem Bank Audi (Banque Audi), původem z Libanonu, ale aktivní i v Egyptě a dalších zemích regionu, který se rozhodně právem může řadit mezi nejinovativnější banky na světě. Proč? Tak například v hlavách zaměstnanců Bank Audi se zrodila myšlenka na pobočku bez personálu, nazvanou "Novo". V takové pobočcce si zahrajete na bankéře a všechny záležitosti si vyřídíte sami pro sebe.

.

STRÁNKY BANKY NALEZNETE ZDE!

.

Klienti mohou dále využivat širokou síť bankomatů, které však lze použít k různým transakcím – vybírání peněz, vkládání peněz, vkládání šeků, přístup k účtu a nastavení základních služeb, a podobně. Prostřednictvím bankomatů si také můžete prohlížet bankovní produkty a služby online, a to včetně objednání si služeb na místě. A pokud by vaše srdce prahlo po soukromí, máte jej mít - ve speciální místnosti máte možnost odborné konzultace přes videokonference s experty na danou oblast financí.

OBRÁZKY:

undefined



Banky a inovace: Bank Audi má pobočky bez obsluhy

Diskutovat (0)