Banky a inovace:
I v Barclays spoléhají na spolupráci


26. 11. 2012  20:40     BP.com     komentáře (0)

V rámci letošního ročníku soutěže "Ideální banka 21. století" psali studenti práce na téma "proklientská banka". A v řadě textů se to jako zaklínadlem hemžilo jedním slovem - INOVACE. My jsme se proto rozhodli, že vám, našim čtenářům a klientům tuzemských bank, budeme ukazovat zajímavé příklady a směry bankovních inovací ve světě. Do majestátní Velké Británie jsme zavítali již v uplynulých dvou týdnech a v tomto díle tam ještě zůstaneme…





Finanční skupina Barclays provozuje velmi zajímavý projekt Barclaycard Ring, který využívá crowdsourcing a připomínky jednotlivých uživatelů. Jde o jakousi on-line laboratoř, ve které mohou členové komunity mohou ovlivňovat budoucí podobu produktu a podílet se na všech stádiích jeho implementace.

.

WEB JE ZDE

.Zajímavost na konec - uživatelé projektu mohou rovněž s bankou sdílet finanční zisky vycházející ze společných rozhodnutí, tedy participovat na výnosech společného úsilí. Pěkně podle hesla "čím lepší práce, tím větší zisky". Co vy na to, šli byste on-line radit České spořitelně, Rajfcem, Fio  nebo třeba inovativně naladěné Air Bank?

OBRÁZKY:

.

.

.



Banky a inovace: I v Barclays spoléhají na spolupráci

Diskutovat (0)