Banky útočí na klienty už i o víkendech!


22. 08. 2007  10:52     Miroslav Roch     komentáře (2)

BAWAG Bank zřizuje pobočky ve vybraných supermarketech Billa, kde bude klientům k dispozici 7 dní v týdnu, každý den až do 19 hod. Banka pokračuje v rozšiřování své pobočkové sítě a představuje nový prodejně poradenský koncept.





BAWAG Bank zřizuje pobočky ve vybraných supermarketech Billa, kde bude klientům k dispozici 7 dní v týdnu, každý den až do 19 hod. Banka pokračuje v rozšiřování své pobočkové sítě a představuje nový prodejně poradenský koncept.   V těchto dnech zahájila činnost pobočka BAWAG Bank umístěná v prostorách supermarketu Billa v Prostějově. Jedná se o první ze čtyř poboček umístěných v supermarketu Billa v České republice, které budou otevřeny na podzim 2007. Tyto pobočky mají prodlouženou otevírací dobu (v pracovní dny do 19 hod.) a mají otevřeno i každou sobotu a neděli, opět až do 19 hod.   Banky útočí na klienty v hypermarketech   Banky se snaží přilákat nové klienty na místech kde to dříve nebylo zvykem. Vybírají si tak místa s největším počtem lidí. Kde jinde by je mohli najít než právě v nákupních střediscích, kde se otvírají první pobočky našich bank.   To ale není vše. Tyto pobočky budou v souladu s otvírací dobou nákupních středisek mít otevřeno i v sobotu a neděli do 19 hodin. Pro klienta banky to tak znamená, že nebude problém o víkendu jít vybrat peníze či naopak si je do banky vložit a využívat též dalších služeb bank. Banky navíc najde v místě kde je nevíce potřebuje. Tedy tam kde nakupuje a kde potřebuje nejvíce disponovat se svými penězi.   Všechny služby k dispozici i o víkendech   „Umístěním pobočky přímo do provozoven Billa a prodloužením otevírací doby tak vycházíme vstříc potřebám stále více zaneprázdněným klientům, kteří nemají čas vyřizovat si finanční záležitosti během pracovního dne“, říká paní Ursula Seifert, členka představenstva odpovědná za osobní bankovnictví.   „Tento typ prodejně poradenských míst skvěle doplňuje naši síť mobilních bankéřů, kteří přijedou za klientem kamkoliv. Takto dokážeme obsloužit klienty z jakékoliv části republiky, aniž bychom v každém městě měli pobočku“, dodává.   Jedná se o plnohodnotné prodejní a servisní místo bez hotovostních služeb (vklady, výběry na přepážce), ale se samoobslužnou zónou. Před nebo po nákupu si klient v samoobslužné zóně může vyřídit své transakce pomocí internetového bankovnictví. Klienti si také v klidu po pracovní době nebo o víkendu mohou otevřít účet, zažádat si o hypotéku či jakýkoliv jiný úvěr.


Banky útočí na klienty už i o víkendech!

Diskutovat (2)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16376490768

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2390
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,6230
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8460
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3705
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,8130
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4150
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0724
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více