Banky vedou boj o klienty s hypoteční sazbou na úrovni 2,3 procenta


17. 06. 2014  00:14     Veronika Dusilová (poplatkozrout.cz)     komentáře (0)

Na Facebooku České spořitelny proběhne od 16. do 29. června akce. Zájemci mohou získat novou hypotéku s garantovanou sazbou 2,38 % p.a. GE Money Bank nabízí slevu na úrokové sazbě 0,5 % u hypotečních úvěrů s fixací na 5 a 10 let. Klienti tak mohou získat na první rok sazbu od 2,29 % p.a. Nabídka platí do konce srpna.

Banky vedou boj o klienty s hypoteční sazbou na úrovni 2,3 procenta




Česká spořitelna a GE Money Bank přicházejí s akčními nabídkami pro své klienty. Obě akce se týkají úrokových sazeb hypotečních produktů.

Česká spořitelna

Prodej hypoték přes Facebook představila Česká spořitelna již letos v lednu. Tato akce měla úspěch mezi těmi klienty, kteří preferují online komunikaci a prodej produktů.

V pondělí 16. června spustí Česká spořitelna na svém Facebooku akci. Všem, kdo se zaregistrují přes speciální aplikaci, garantuje úrokovou sazbu 2,68 % p.a. Pokud se během 14 dnů do akce zapojí více než 250 zájemců, sníží banka všem přihlášeným sazbu dokonce až na 2,38 % p.a. Akce se vztahuje na nové hypotéky s pětiletou fixací uzavřené do 31. července 2014, zájemci musejí také splnit standardní požadavky pro poskytnutí hypotéky. Akční nabídku lze využít i pro refinancování hypoték z jiných bank.

Ti, kdo preferují osobní kontakt s poradcem, také nepřijdou zkrátka. Česká spořitelna na začátku tohoto týdne snížila úrokové sazby hypoték. Klienti tak mohou v pobočkách banky požádat o hypotéku s výhodnou sazbou od 2,69 %, při refinancování z jiné banky mají navíc odhad nemovitosti zdarma.

Jsme banka, která jde s dobou, a proto využíváme pro komunikaci s klienty moderní kanály, což v dnešní době sociální sítě nepochybně jsou,“ řekla Veronika Jančová, ředitelka úseku řízení retailových produktů a procesů České spořitelny.

Jak získat výhodnou úrokovou sazbu?

Všichni zájemci se mohou registrovat pomocí aplikace na facebookových stránkách České spořitelny. Zapojit se mohou jak všichni klienti České spořitelny, tak i neklienti.

GE Money Bank

„Chceme klientům usnadnit cestu k vlastnímu bydlení, a proto přicházíme s nabídkou roční půlprocentní slevy na úrokové sazbě. Během prvních 12 měsíců splácení mohou ušetřit například u 2 milionového úvěru na 25 let až 6 000 Kč,“ říká Tomáš Kostrhoun, manažer hypotečních úvěrů GE Money Bank.

Nabídku mohou využít jak noví zájemci o hypotéku, tak i ti, kteří si přijdou do GE Money Bank refinancovat úvěr z jiné banky.

Kromě aktuální akční nabídky 0,5% slevy na úrokové sazbě u nových a refinancovaných úvěrů s fixací na 5 a 10 let, snížila GE Money Bank od 1. 6. standardní sazby u nových účelových hypotečních úvěrů nad 2 mil. Kč s fixacemi 3 a 5 let o 0,2 %.

U GE Money Bank nemusejí klienti platit žádné poplatky za zpracování úvěru, odhad nemovitosti, vedení úvěrového účtu a neplatí nic ani při předčasné splátce, která může dosáhnout až 25 % výše hypotéky. Hypoteční úvěr bez poplatku lze u GE Money Bank získat již od 300 000 Kč a je možné jej čerpat až do výše 80 % hodnoty nemovitosti. Délka splácení záleží jen na klientovi a je možné ji rozvrhnout na 5 až 30 let.

Úrokovou sazbu lze u standardní Hypotéky zafixovat na 1, 3, 5 nebo 10 let. V případě Variabilní hypotéky se pohyblivá část úrokové sazby obnovuje v měsíčním intervalu v závislosti na vývoji tržních úrokových sazeb. Výši pevné části úrokové sazby si mohou zákazníci fixovat až na celou dobu splatnosti hypotéky.

Zajímavé zprávy z našich bank naleznete ZDE!



Banky vedou boj o klienty s hypoteční sazbou na úrovni 2,3 procenta

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

12496943856

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

300


ČÍSLO TÝDNE - 300 právě tolik miliard korun odeslaly tuzemské společnosti svým zahraničním vlastníkům ve formě dividend. Většina zisku těchto firem tak skončila v zahraničí.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3140
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4540
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8640
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,6035
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,9030
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0905
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více