Brněnské servisní centrum Citibank vyřídilo během pěti let tři miliony telefonních hovorů


26. 02. 2013  10:47     tz     komentáře (0)

Servisní centrum Citibank Europe plc v Brně, jehož otevřením v roce 2008 se rozšířila kapacita banky v oblasti telefonního bankovnictví, slaví v únoru letošního roku pětileté výročí. Během své relativně krátké existence uskutečnili operátoři brněnského centra bezmála tři miliony telefonních hovorů a vyřídili téměř 400 tisíc dalších požadavků klientů Citibank. Celkový čas strávený bankéři na telefonu s klienty Citibank odpovídá přibližně 26 rokům, což je zároveň i průměrný věk zaměstnanců centra.

Brněnské servisní centrum Citibank vyřídilo během pěti let  tři miliony telefonních hovorů




Portfolio poskytovaných služeb se v rámci centra průběžně rozšiřuje a neustále tak vznikají nové pracovní příležitosti, zejména pro mladé lidi a absolventy z brněnského regionu. Od roku 2008 se počet pracovníků centra ztrojnásobil a v současné době je v něm zaměstnáno 150 lidí. Z původních 50 zaměstnanců, kteří do servisního centra nastoupili v roce 2008, jich celá polovina pracuje v centru do současnosti.
„Nízká fluktuace zaměstnanců servisního centra, která je pro tento typ povolání nezvyklá, potvrzuje nejen kvalitu pracovního prostředí, ale také profesionální přístup banky ke svým zaměstnancům,“ říká Petr Kadlec, provozní ředitel Citibank.
Zajímavostí je, že více než třetina všech přijatých zaměstnanců přišla do servisního centra Citibank na základě doporučení některého ze stávajících pracovníků. Jelikož si Citibank zakládá na poskytování vysoce profesionálních služeb svým klientům, investuje výrazně také do vzdělávání svých zaměstnanců. Zaměstnanci brněnského centra tak během posledních pěti let absolvovali celkem 4 600 hodin školení a vzdělávacích kurzů.
„Kvalitu a profesionalitu služeb centra potvrzuje pozitivní zpětná vazba od našich klientů, kteří mimo jiné oceňují korektní a věcné jednání telefonních bankéřů Citibank, jejich ochotu a vstřícnost,“ doplňuje Petr Kadlec, provozní ředitel Citibank.
Zaměstnanci brněnského servisního centra se také pravidelně zapojují do dobrovolnických aktivit v rámci Sdružení pro integraci zdravých a postižených dětí a mládeže „Chceme žít s vámi“, které také provozuje Integrované centrum Slunečnice. To v prostorách servisního centra pořádá dvakrát ročně dobročinné prodejní výstavy a zprostředkovává prodej výrobků chráněných dílen. Od začátku spolupráce v roce 2010 darovala Citibank a zaměstnanci servisního centra sdružení částku převyšující 250 tisíc korun.



Brněnské servisní centrum Citibank vyřídilo během pěti let tři miliony telefonních hovorů

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16386207376

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2350
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,6060
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8235
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3795
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,8270
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4100
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0710
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více