Cash back na více místech a zdarma


17. 09. 2009  16:59     Martin Malý     komentáře (0)

Společnost Cetelem již přes rok umožňuje všem držitelům Cetelem kreditních karet využívat službu Cash back, tedy výběr hotovosti na pokladnách obchodníků. Nyní tuto službu rozšiřuje na více prodejních míst a navíc ji oproti některým jiným finančním ústavům nabízí stále zcela bez poplatku.





„Držitelé kreditních karet vydávaných naší společností mohou využít při platbě zboží kreditní kartou na pokladně obchodníka i výběr hotovosti až do výše 1 500 korun v rámci jedné transakce,“ uvedla Ing. Gabriela Pithartová, ředitelka Správy marketingu a komunikace společnosti Cetelem. V současné době se klienti mohou se službu Cash Back setkat na více obchodních místech, například ve čtyřech obchodních řetězcích Globus, Albert, InterSpar, Žabka a dalších několika stovkách míst po celé České republice.  

„Zejména s ohledem na stále nulové poplatky nachází naši klienti v této službě čím dál větší oblibu, což dokazuje neustálý růst počtu realizovaných transakcí,“ dodala G. Pithartová. Přitom výše poplatků za Cash back se u různých finančních institucí pohybuje v rozpětí mezi 2 a 9 korunami. Klient tak se svoji kartou Cetelem ušetří na každé takové transakci. Podmínkou využití této službu je nákup zboží v minimální hodnotě 300 Kč.



Cash back na více místech a zdarma

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15576019264

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2620
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7020
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8330
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5365
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,9990
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4050
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0774
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více