Časopis Global Finance ocenil mBank jako nejlepší internetovou banku v ČR


01. 08. 2011  13:39     Ivana Buriánková     komentáře (0)

Prestižní odborný časopis Global Finance ocenil v soutěži World´s Best Internet Banks 2011 mBank jako nejlepší internetovou banku v České republice. Stejné ocenění získala mBank i v minulém ročníku soutěže a letos tak obhájila svou pozici lídra na trhu internetového bankovnictví.





V letošním ročníku soutěže pořádané odborným časopisem Global Finance vedle české mBank uspěla i slovenská a polská mBank, které vyhrály titul Nejlepší internetová banka ve svých zemích. Odborná porota soutěže, složená z celosvětově uznávaných odborníků z oblasti retailového i korporátního bankovnictví, posuzovala banky na základě kritérií jako jsou například strategie akvizice a obsluhy on-line zákazníků, úspěch v získávání internetových klientů, procentuální zastoupení on-line zákazníků na celkovém klientském portfoliu, šíři nabídky produktů dostupných skrze internet, ale také design a především funkčnost webových stránek. „Velmi nás těší, že i letos obhájila mBank svou pozici lídra na trhu internetového bankovnictví. Těší nás to o to více, že jsme uspěli nejen v České republice, ale i na Slovensku a v Polsku,“ komentuje získané ocenění Janusz Mieloszyk, generální ředitel mBank pro Českou republiku a Slovensko. „ Jsem přesvědčen, že právě rychlé a pohodlné internetové bankovnictví je budoucností bankovních služeb,“ dodává Janusz Mieloszyk. mBank je jak v Čechách tak na Slovensku opakovaně oceňována v anketách veřejnosti, podnikatelů i odborné veřejnosti. V roce 2011 získala česká mBank druhé místo v anketě Zlatý měšec a celkem čtyři ocenění v hlasování veřejnosti, podnikatelů i odborníků Zlatá koruna. Na Slovensku byl běžný účet mKONTO oceněn jako nejlepší v anketě Zlatá minca, kde vyhrál jak v hlasování veřejnosti, tak i v anketě odborníků.  


Časopis Global Finance ocenil mBank jako nejlepší internetovou banku v ČR

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16218913952

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2610
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,6690
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8540
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3485
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,9780
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4200
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0765
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více