Časopis The Banker udělil České spořitelně titul Banka roku pro Českou republiku


29. 11. 2012  13:23     tz     komentáře (0)

Česká spořitelna získala mezinárodní ocenění Banka roku v České republice vyhlašované každoročně časopisem The Banker, patřící do mediální skupiny Financial Times. Oceněna byla za výborné hospodářské výsledky dosažené v uplynulém roce. Bankou roku na Slovensku byla vyhlášena Slovenská sporitelňa, taktéž patřící do skupiny Erste.





Česká spořitelna získala mezinárodní ocenění Banka roku v České republice vyhlašované každoročně časopisem The Banker, patřící do mediální skupiny Financial Times. Oceněna byla za výborné hospodářské výsledky dosažené v uplynulém roce. Bankou roku na Slovensku byla vyhlášena Slovenská sporitelňa, taktéž patřící do skupiny Erste.

 

„Velmi nás těší, že jsme obdrželi ocenění od tak renomovaného finančního magazínu, jakým je The Banker. Vnímáme jej především jako ohodnocení každodenní kvalitní práce všech našich zaměstnanců“, uvedl Jiří Škorvaga, člen představenstva a náměstek generálního ředitele České spořitelny.

 

Ocenění Banka roku pro jednotlivé země uděluje od roku 1999 britský měsíčník The Banker patřící do mediální skupiny Financial Times. O vítězi rozhoduje odborná porota složená z generálních ředitelů a vedoucích pracovníků britských firem a redaktorů magazínu. The Banker vychází od roku 1926 a své čtenáře má v několika desítkách zemí po celém světě. Odbornou veřejností je považován za respektovaný zdroj informací o finančním sektoru a jím vydávané žebříčky jsou uznávanými měřítky úspěchu.

Banka roku není pro Českou spořitelnu jediným oceněním, které v letošním roce získala. Již podeváté zvítězila v soutěži Fincentrum Banka roku 2012 a obdržela titul Nejdůvěryhodnější banka roku. Prestižní časopis Euromoney ji též udělil titul Best Bank in the Czech Republic a v rámci soutěže Sodexo Zaměstnavatel roku 2012 získala za projekt na podporu zaměstnávání osob se zdravotním postižením titul Zaměstnavatel bez bariér 2012.
 .
 

(Jiří Škorvaga, člen představenstva a náměstek generálního ředitele České spořitelny, při přebírání ocenění. Zleva John Beck, editor časopisu The Banker pro střední a východní Evropu, Jiří Škorvaga, Michael Buerk, zahraniční korespondent BBC)



Časopis The Banker udělil České spořitelně titul Banka roku pro Českou republiku

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15686451744

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2560
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7050
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8560
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3735
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0530
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0756
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více