CENTRÁLA KOMERČNÍ BANKY SE NA PÁR HODIN PROMĚNÍ V KONCERTNÍ SÁL


21. 06. 2012  13:03     tz     komentáře (0)

Komerční banka dlouhodobě podporuje kvalitní umělecké projekty. Mezi takové se řadí i tradiční Svátek hudby (La Fête de la Musique), který byl ve Francii poprvé uspořádán ministerstvem kultury již v roce 1982. K tomuto svátku, který je každoročně oslavován 21. června, se letos připojí více než 100 zemí z celého světa.





Hlavním smyslem Svátku hudby je oživit veřejný prostor a prostranství v centrech měst a umožnit tak hudebníkům všech žánrů, věku i profesionálního statusu zahrát si na veřejnosti a potěšit cílené návštěvníky akce i náhodné kolemjdoucí.

 

„Svátek hudby oslavíme jak v centrále Société Générale v Paříži, tak i v centrále Komerční banky v Praze v ulici Na Příkopě. Záměrně jsme zvolili takovou skladbu žánrů, kterou si budou moci vychutnat příznivci různých hudebních stylů. Hudebníci, část z nich je v KB zaměstnána, se představí ve vstupní hale budovy Komerční banky i před ní,“ uvádí Henri Bonnet, předseda představenstva a generální ředitel KB.

 

U Komerční banky si budou moci všichni návštěvníci užít 21. června tato vystoupení:

§   11:00        sopranistka Gabriela Jelínková s doprovodem klavíru

                         dvacetiminutový recitál mladé perspektivní sopranistky ve vstupním foyer centrály Komerční banky, Na Příkopě 33, Praha 1

§   14:00        skupina Larika

půlhodinové vystoupení devítičlenného souboru, jehož netradiční hudební styl je nazýván jako „rocksteady“, v prostoru podloubí před centrálou KB

§   15:00        skupina Sběrné surovosti

půlhodinové vystoupení pětičlenného uskupení s širokým repertoárem od rocku přes jazz až ke klasickému blues v podloubí před centrálou KB

 

Komerční banka zdůrazňuje svou účastí na Svátku hudby to, jak velký význam umění je kladen uvnitř celé skupiny Société Générale. Cílem účasti je podělit se o vztah k hudbě se zaměstnanci a klienty.



CENTRÁLA KOMERČNÍ BANKY SE NA PÁR HODIN PROMĚNÍ V KONCERTNÍ SÁL

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16281814816

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2390
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,5870
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8575
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3545
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,8710
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4150
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0716
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více