Cenu GE Money Bank – Výjimečná podnikatelka letos získala Helena Bednářová


06. 11. 2012  21:26     tz     komentáře (2)

V pátém ročníku Ocenění českých podnikatelek si zvláštní cenu generálního partnera soutěže společnosti GE Money Bank – Výjimečná podnikatelka odnesla Helena Bednářová. Majitelku firmy Centrin CZ provozující pečovatelské domy pro seniory zvolila banka vítězkou kategorie nejen na základě dobrých obchodních výsledků, ale také díky významnému rozvoji poskytovaných služeb v posledních letech. Pomoc seniorům je navíc GE Money Bank blízká, patří mezi priority dobrovolnických aktivit zaměstnanců banky. Osobní příběh Heleny Bednářové se zase může stát vzorem dalším začínajícím podnikatelkám, které banka podporuje v projektu Život nápadům.





Jarmila Plachá, ředitelka marketingu a členka senior managementu GE Money Bank, a.s., popisuje důvody výběru vítězky: „Letos jsme cenu GE Money Bank – Výjimečná podnikatelka věnovali Heleně Bednářové, majitelce firmy Centrin CZ, která provozuje tři pečovatelské domy zaměřené na pomoc seniorům. Rozhodli jsme se tak proto, že péči o seniory se v České republice nevěnuje dostatečná pozornost a soukromých poskytovatelů sociálních služeb pro starší spoluobčany je stále velmi málo. Nejen obor její činnosti a dobré obchodní výsledky, ale také fakt, že v období posledních tří let více než zdvojnásobila počet lůžek, nás přesvědčily o volbě vítězky kategorie. Pomoc seniorům je zároveň jedním ze čtyř pilířů naší dobrovolnické organizace GE Volunteers, a tak z vlastních zkušeností víme, jak je tato práce potřebná. Věříme, že tímto oceněním ještě více podpoříme vítězku kategorie v její prospěšné činnosti.“

 

Helena Bednářová založila společnost Centrin CZ v roce 2007. Dnes provozuje tři domovy pro seniory (Zruč nad Sázavou, Praha 6, Unhošť u Kladna), ve kterých poskytují klientům nadstandardní pobytové pečovatelské služby. Za poslední tři roky se jí podařilo rozšířit kapacitu svých zařízení ze 130 na 293 lůžek. Za svým úspěchem vidí především kvalitu nabízených služeb, empatii vůči klientům i jejich rodinným příslušníkům a starost o dobré podmínky pro zaměstnance. Všech svých 186 zaměstnanců zná jménem. Do budoucna plánuje vybudovat další zařízení v Praze, kde je největší poptávka a nejméně domovů pro seniory.

 

Vítězka ceny GE Money Bank – Výjimečná podnikatelka byla představena na tiskové konferenci 6. listopadu při příležitosti vyhlášení vítězek 5. ročníku Ocenění českých podnikatelek. Partnerství se soutěží ze strany GE Money Bank souvisí i s dalšími CSR aktivitami banky, ve kterých se snaží podporovat ženy v začátcích podnikání. V projektu Život nápadům pro ně už dva roky připravuje vzdělávací akce a portál www.zivotnapadum.cz, na kterém ženy najdou informace i prostor pro sdílení zkušeností. Nosnou linií projektu jsou právě úspěšné podnikatelky, jejichž příběhy působí jako vzor a inspirace ostatním.



Cenu GE Money Bank – Výjimečná podnikatelka letos získala Helena Bednářová

Gratulace
K blahopřání se připojuje ůdržba DS Unhošť :o)...
...
MOC BLAHOPŘEJI!!!...
Diskutovat (2)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16464400032

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,1550
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4670
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8270
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3610
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,6875
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0552
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více