Cenu veřejnosti Zlatá koruna letos získala GE Money Bank


18. 05. 2011  19:37     Jaroslav Brož     komentáře (0)

Ankety o nejoblíbenější finanční produkt roku se zúčastnilo 144 tisíc lidí.





Podle výsledků hlasování, které bylo ukončeno 15. května, získalo Cenu veřejnosti Zlatá koruna 2011 internetové bankovnictví Internet Banka společnosti GE Money Bank. Cenu podnikatelů si letos odnáší mBusiness Konto mBank. Obě ceny, spolu s dalšími oceněními udělovanými v soutěži Zlatá koruna, budou předány 2. června na tradičním galavečeru v TOP HOTELu Praha.

  Druhé místo v Ceně veřejnosti patří mKontu, osobnímu účtu mBank a na třetí pozici se umístil produkt Nízká hyposplátka od Raiffeisen stavební spořitelny. V Ceně podnikatelů patří druhé místo GE Money Bank za Spořící účet pro fyzické osoby podnikatele a právnické osoby a na třetím místě skončilo pojištění pro podnikatele JISTOTA od České pojišťovny.   „Názory našich klientů pro nás byly vždy důležité a chtěl bych tímto poděkovat za jejich podporu, velmi si jí vážíme. To, že naše Internet Banka vyhrála Cenu veřejnosti soutěže Zlatá koruna už potřetí za sebou nám samozřejmě dělá velkou radost. Je to pro nás potvrzení, že důraz, který klademe na internetové bankovnictví a směr, kterým jsme se na tomto poli vydali, je správný,“ říká Peter Herbert, předseda představenstva a generální ředitel GE Money Bank. „Skvělým vysvědčením pro nás je i to, že podpora podnikatelské veřejnosti vynesla na celkové druhé místo v Ceně podnikatelů i náš Spořicí účet pro fyzické osoby podnikatele a právnické osoby,“ dodává Peter Herbert.   „Jsme rádi, že veřejnost i podnikatelé oceňují naše produkty. mBank dosáhla dobrých výsledků nejen díky kvalitě poskytovaných produktů a služeb, ale i díky nízkonákladové politice. První místo v Ceně podnikatelů je pro nás signálem, že i podnikatelé si zvykli využívat ke správě svých financí internet a stále více oceňují flexibilitu a pohodlí, které internetové bankovnictví nabízí. mBank si velmi váží tohoto dvojitého úspěchu v anketě Zlatá koruna a všem, kteří nám dali hlas, děkujeme,“ říká k výsledkům hlasování generální ředitel mBank Česká republika Janusz Mieloszyk.   Letošní devátý ročník soutěže Zlatá koruna o nejlepší finanční produkty roku byl z pohledu hlasování veřejnosti opět výjimečný počtem účastníků. Hlasování se zúčastnilo 144 101 lidí a byl tak o 200 hlasů překonán loňský rekord. Rekordní byl i počet produktů, pro které lidé hlasovali. Letos bylo produktů 717, o 19 více než loni.   Hlasování o Cenu veřejnosti bylo i letos dvoukolové. Z prvního kola, které bylo ukončeno 8. dubna a hlasovalo v něm 57 505 lidí, postoupilo do finálového kola dvacet finančních produktů s největším počtem hlasů. Na rozdíl od prvního kola, které probíhalo na internetu, bylo možné ve finálovém kole hlasovat i prostřednictvím SMS zpráv. Ve finále, kde se již rozhodovalo o vítězích, bylo odevzdáno 67 318 hlasů.   Výsledky hlasování:  

Cena veřejnosti – konečné pořadí produktů do 10. místa

  1. Internet Banka / GE Money Bank, a.s. 2. mKONTO - osobní účet / mBank - BRE Bank SA, organizační složka podniku 3. Nízká hyposplátka / Raiffeisen stavební spořitelna, a.s. 4. Klasický spotřebitelský úvěr Cetelem / CETELEM ČR, a.s. 5. SERVIS 24 / Česká spořitelna, a.s. 6. 1. Povinné ručení Bez povinností s hlášením škody přes smartphone aplikaci / Česká pojišťovna, a.s. 7. Spořicí účet ING Konto / ING Bank N.V., organizační složka 8. Fio Běžný účet bez poplatků / Fio banka, a.s. 9. ČSOB InternetBanking 24 / Československá obchodní banka, a.s. 10. Internetové bankovnictví / Poštovní spořitelna  

Cena podnikatelů – konečné pořadí produktů do 10. místa

  1. mBUSINESS KONTO / mBank - BRE Bank SA, organizační složka podniku 2. Spořící účet pro fyzické osoby podnikatele a právnické osoby / GE Money Bank, a.s. 3. JISTOTA / Česká pojišťovna, a.s. 4. Fio Běžný účet bez poplatků - podnikatelský / Fio banka, a.s. 5. Konto Genius Business Active / GE Money Bank, a.s. 6. mBUSINESS eMAX / mBank - BRE Bank SA, organizační složka podniku 7. Era účet k podnikání / Poštovní spořitelna 8. Allianz Komplexní pojištění podnikatelů NOE Plus / Allianz pojišťovna, a.s. 9. Autoúvěr/Motoúvěr Cetelem pro podnikatele / CETELEM ČR, a.s. 10. Podnikatelské eKonto Premium / Raiffeisenbank, a.s.


Cenu veřejnosti Zlatá koruna letos získala GE Money Bank

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

12514821360

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

300


ČÍSLO TÝDNE - 300 právě tolik miliard korun odeslaly tuzemské společnosti svým zahraničním vlastníkům ve formě dividend. Většina zisku těchto firem tak skončila v zahraničí.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3140
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4540
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8640
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,6035
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,9030
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0905
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více