Česká společnost Netmail převedla na Google Apps celou rumunskou Raiffeisen Bank


26. 01. 2016  11:53          komentáře (0)

Rumunská Raiffeisen Bank přešla kompletně na Google Apps for Work. S přechodem ji pomohla česká společnost Netmail, Premier partner Google ve střední a východní Evropě.

Česká společnost Netmail převedla na Google Apps celou rumunskou Raiffeisen Bank




  • Šest tisíc zaměstnanců tradiční velké banky úspěšně přešlo na kolaborativní nástroj Google Apps for Work
  • Jedná se již o druhý takto přechod velké finanční instituce na Google Apps ve středoevropském a východoevropském regionu
  • Celý převod na Google Apps for Work trval pouhých 90 dní

 

Potřeby klientů se rychle mění. Vedení Raiffeisen Bank v Rumunsku se proto rozhodlo vstoupit do procesu změny a zahájit digitální transformaci, aby mohla banka svým klientům lépe sloužit. Velká část z nich dnes vyžaduje přístup ke svému účtu kdykoli a odkudkoli prostřednictvím počítače nebo mobilního zařízení. Zároveň také očekávají od svých bank stejnou míru flexibility. To platí o komunikaci, rychlosti reakce na požadavky, ale také například o nabídce produktů. 

„Přechod na Google Apps je krokem na cestě k další digitální transformaci. Naším cílem je změnit způsob, jakým v Raiffeisen bance pracujeme, spolupracujeme a podporujeme své klienty,” komentuje Carl Rossey, Chief Operations Officer rumunské Raiffeisen Bank. „Věříme, že nám nové nástroje pro spolupráci umožní nacházet informace rychleji, sdílet znalosti a praktické zkušenosti a posunout se od tradiční práce ke skutečné týmové spolupráci.” 

Prvním krokem na cestě ke změně se stal přesun emailů, dokumentů, ukládání a sdílení na Google Apps, představení nové interní sociální sítě a vylepšení mobilního přístupu k informacím prostřednictvím Android for Work. Google Apps for Work umožňují zaměstnancům spolupracovat v reálném čase na dokumentech, sdílet „best practices” a efektivněji komunikovat. Platforma Android for Work jim pomáhá bezpečně oddělit soukromá a pracovní data a plně tak využívat výhody aplikací v chytrém mobilním telefonu. 

Převedení téměř 60000 zaměstnanců Raiffeisen Bank Rumunsko na Google Apps for Work trvalo pouhých 90 dní. Přechod rumunské banky realizovala česká společnost Netmail, Google for Work Premier partner ve střední a východní Evropě. „Spolupráce s klientem, který má tak jasnou představu o svém směřování jako Raiffeisen Bank, je potěšením,” podotýká Bohuslav Dohnal, CEO společnosti Netmail. „Vedení Raiffeisen Bank má velmi jasnou vizi a ví, proč svou organizaci mění. Jeho silná podpora a komunikace k zaměstnancům významně přispěly k úspěšné a rychlé implementaci Google Apps for Work.”

Google Apps for Work je sada online nástrojů, mezi které patří Gmail, Google Drive, Google Hangouts, Google Calendar, Google Docs a firemní sociální síť Google+. Všechny emaily, kalendářové události, dokumenty, atd. jsou ukládány v cloudovém prostředí a jsou jednoduše a bezpečně přístupné s použitím jakéhokoli moderního zařízení. 

„Významným přínosem Google Apps for Work je jejich schopnost propojit lidi s technologií,” říká Boris Georgiev, manažer Google for Work pro CEE, Rusko & CIS. „Ta pomáhá změnit firemní kulturu prostřednictvím spolupráce a poskytuje lidem a zaměstnancům vynikající digitální zkušenosti. Protože v Google jde především o lidi.” 

Vzhledem k významu realizovaného projektu byla zpráva o přechodu Raiffeisen Bank v Rumunsku na Google Apps včera publikována i na globálním blogu společnosti Google.

 

--

Raiffeisen Bank Rumunsko S.A. je univerzální bankou, která nabízí kompletní spektrum finančních produktů a služeb dvěma milionům individuálních klientů,100 000 SME a 7 700 velkým korporacím. Vlastníkem 99.49 % akcií RBRO je rakouská finanční skupina Raiffeisen Bank International AG (RBI). RBI je prostřednictvím svých dceřiných bank přítomna na 15 trzích v regionu CEE.

--

Google je globální technologický leader soustředící se na propojení lidí a informací. Inovace Google na poli vyhledávání a reklamy z něj udělaly jednu z nejhodnotnějších internetových firem na světě a jednu z nejuznávanějších značek.

--

Netmail funguje na českém trhu od roku 1996. Zabývá se digitální transformací firem, managementem změny a implementací Google Apps for Work do firem a vzdělávacích institucí. Společnost Netmail je Google for Work Premier Partner pro střední a východní Evropu, garantující vysokou kvalitu servisu a poskytovaných služeb. Za dodání Google řešení do několika tisíc firem, od těch nejmenších až po velké nadnárodní korporace, získal Netmail ocenění Google EMEA Special Contribution Award.



Česká společnost Netmail převedla na Google Apps celou rumunskou Raiffeisen Bank

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16437033344

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2350
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,6060
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8235
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3795
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,8270
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4100
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0710
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více