Česká spořitelna otevřela vlastní salonek pro klienty ERSTE Premier na Letišti Praha


26. 09. 2012  13:34     tz     komentáře (0)

Česká spořitelna ve spolupráci s Letištěm Praha otevřela 18. září 2012 ERSTE Premier Lounge – nový VIP salonek s 210 místy k sezení v rámci Terminálu 2 v odletové hale pražského letiště. Design salonku plynule navazuje na koncept interiéru exkluzivních Premier center České spořitelny určených pro nejnáročnější klientelu. Nové uspořádání salonku nabízí zvýšenou kapacitu s důrazem na zachování soukromí a vysokého pohodlí. Svůj prostor zde mají i nemladší cestující – děti. ERSTE Premier Lounge se díky svému novému designu a nabídce služeb zařadil mezi TOP letištní salonky v Evropě.





„Naším záměrem bylo nabídnout návštěvníkům při čekání na odlet stejně vysokou úroveň komfortu, jakou nabízíme nejnáročnější klientele ve svých ERSTE Premier centrech. Země schengenského prostoru jsou nejčastější odletovou destinací většiny našich ERSTE Premier klientů, a je tedy logické, že jsme se rozhodli vybudovat pro ně komfortní zázemí právě zde. Je ale pohodlně dosažitelné i z Terminálu 1,“ říká Pavel Kysilka, generální ředitel České spořitelny.

 

„Pobyt v salonku cestujícímu zajistí soukromí a pohodlí před odletem,“ vysvětluje ředitel Letiště Praha Jiří Pos. „Naši hosté vítají, že si mohou před odletem v klidu přečíst noviny nebo si vyřídit díky kvalitnímu wi-fi připojení své pracovní či soukromé záležitosti. Pracovníci salonku vždy ochotně a s úsměvem pomohou, získají pro něj potřebné informace o jejich letu, tak aby se cestující cítili co nejlépe,“ dodává Jiří Pos.

 

Prostor ERSTE Premier Lounge je rozdělen na centrální část vstupu s recepcí, na kterou navazuje kavárenská zóna určená ke krátkému občerstvení či vyřízení pracovních záležitostí a relaxační zóna zaměřená na uvolnění a odpočinek při delším čekání na let. V relaxační zóně je situován dětský koutek. ERSTE Premier Lounge poskytuje cca 210 míst k sezení včetně prezidentského salónku Premier Private Lounge, který poskytuje naprosté soukromí v nejvyšším komfortu.

  Služby salonku

Hosté salonku mají dispozici denní tisk, možnost sledování TV, SAT a díky rychlému wi-fi připojení si mohou pohodlně vyřídit e-maily. Salonek má i speciální pracovní zónu, kde lze v klidu a soukromí využít osobní počítače s připojením k internetu, síťové zásuvky pro notebooky nebo laserové tiskárny. Součástí salonku je také sprcha a další zázemí pro osobní hygienu.

 

Pracovníci salonku hosty také informují o stavu jejich letu. Samozřejmostí je samoobslužný bar s neomezeným občerstvením zdarma, kde hosté naleznou pestrou nabídku teplých a studených nápojů, snacků a lehkého občerstvení.

  Přístup do salonku

ERSTE Premier Lounge je přístupný držitelům platební karty ERSTE Premier, držitelům dárkového certifikátu ERSTE Premier Lounge Voucher, majitelům vybraných prémiových karet a dále pak široké veřejnosti, která si vstup může zakoupit přímo na recepci salonku.

 

Klienti ERSTE Premier mají navíc v rámci své návštěvy ERSTE Premier Lounge zajištěnou separátní bezpečnostní kontrolu, kterou absolvují před vstupem do salonku.

 

Design ERSTE Premier Lounge

ERSTE Premier Lounge byl navržen s důrazem na dosažení maximálního soukromí. Tento pocit poskytují křesla s vysokým opěrákem s akusticky pohltivým efektem. Pestrost typů sezení dává cestujícím možnost výběru od „chci být vidět“ po „chci být nerušen a neviditelný“. Různé typy čalouněného sezení člení velký prostor společně s důmyslnými kuličkovými závěsy tak, že má cestující pocit intimity ale i velkorysosti. Závěsy jsou transparentní, zároveň dávají pocit žádaného soukromí. Součástí interiéru salonku jsou velkoplošné fotografie „mood wallpapers“ na textilní akustické membráně. Harmonizují tak celý prostor, který působí ambientně a pohodlně. Nábytek (převážně atypické stoly a úložné prostory) je vyroben z alpi dýhy a vyznačuje se vysokou řemeslnou kvalitou. Barevnosti vévodí klidná a solidní paleta hnědých a šedých tónů, která je rozjasněna tóny laskavé a jemné béžové a dynamické červené. Podélný pás kožené lavice lemuje obě křídla, celý prostor ERSTE Premier Lounge obepíná a je ukončen pásem zeleně na okenních parapetech. Autorem návrhu je obdobně jako u pobočkové sítě Erste Premier pražský ateliér ASGK Design s.r.o. pod vedením architektky Gabriely Kaprálové.



Česká spořitelna otevřela vlastní salonek pro klienty ERSTE Premier na Letišti Praha

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15557166144

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2620
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7020
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8330
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5365
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,9990
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4050
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0774
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více