Česká spořitelna testuje v Jihočeském kraji novou pojízdnou pobočku


16. 05. 2012  21:18     tz     komentáře (0)

Pobočková síť České spořitelny se rozrostla o další novinku – pojízdnou pobočku. Klienti ji mohou prozatím využívat v Bavorově a Bernarticích, kde ji banka začala v dubnu letošního roku testovat. Česká spořitelna tak navazuje na loňské uvedení vůbec první mobilní pobočky v České republice, která slouží klientům převážně v době rekonstrukce stávajících kamenných poboček a je samostatně nepojízdná. Nová pojízdná pobočka je ovšem mnohem flexibilnější.





„I přes téměř 200 let historie jsme velice inovativní bankou a přicházíme s novinkami prospěšnými pro celý bankovní trh. Jako první v ČR jsme zavedli například mobilní bankomat, mobilní pobočku, bankomat i pobočku pro nevidomé a teď jako první zavádíme pobočku pojízdnou. Testujeme ji sice teprve měsíc, ale už teď máme od klientů velice dobré ohlasy,“ řekl Tomáš Vaníček, ředitel odboru řízení pobočkové sítě České spořitelny. Máme nejširší síť kamenných poboček v České republice a v budoucnu plánujeme rozšířit také počet poboček pojízdných. Chceme být na blízku klientům i v dalších krajích České republiky, zvláště pak v obcích, kde dosud kamennou pobočku nemáme,“ dodal Tomáš Vaníček.  

 

Klienti mohou v pojízdné pobočce vyřídit základní bezhotovostní i limitované hotovostní služby. Pro hotovostní transakce je denní limit 100 tis. Kč a klienti si hotovost mohou objednat buď osobně v pojízdné pobočce týden dopředu, nebo telefonicky či emailem dva dny dopředu. Obsluhu klientů zajistí vždy dva poradci České spořitelny. Poplatky jsou v pojízdné pobočce stejné jako ve všech ostatních pobočkách.

 

V tuto chvíli mohou pojízdnou pobočku využívat obyvatelé Bavorova, a to každé úterý od 9 do 12:30 a od 13:30 do 17 hodin. Obyvatelé Bernartic mohou pobočku využívat každý čtvrtek ve stejném čase. Design pobočky tvoří mapa kraje, kudy pobočka projíždí. Na přítomnost pojízdné pobočky a její otevírací dobu pak upozorňují zvukové znělky.

                             Nová pojízdná pobočka             

     

                 Samostatně nepojízdná mobilní pobočka

 



Česká spořitelna testuje v Jihočeském kraji novou pojízdnou pobočku

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16449451024

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2350
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,6060
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8235
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3795
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,8270
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4100
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0710
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více