Česká spořitelna vydává nově bezkontaktní kreditní karty


18. 02. 2013  13:14     tz     komentáře (2)

Česká spořitelna začala od 15. února 2013 vydávat bezkontaktní kreditní karty MasterCard - Odměna a World. Navazuje tak na vydávání bezkontaktních debetních karet Visa, kterých od října 2011 vydala již více než 600 tisíc. Klienti České spořitelny si od té doby bezkontaktní technologii velice oblíbili a provedli už téměř 3 miliony bezkontaktních transakcí v celkovém objemu více než 1 mld. Kč. Průměrná výše bezkontaktní transakce je 401 Kč.

Česká spořitelna vydává nově bezkontaktní kreditní karty




„Bezkontaktní platba je nejrychlejší formou placení v obchodech, proto ji chceme umožnit i klientům, kteří mají naše kreditní karty,“ uvedl Miloslav Křečan, ředitel kartového centra České spořitelny. „Pracujeme na masivním rozšiřování bezkontaktní technologie a v tuto chvíli je již téměř pětina všech našich karet bezkontaktních. Jejich majitelé mohou využít přibližně 15 tisíc bezkontaktních terminálů, z nichž přibližně třetinu tvoří terminály České spořitelny,“ dodal Miloslav Křečan.

O novou bezkontaktní kreditní kartu může klient požádat v kterékoli pobočce České spořitelny, do 15. března 2013 navíc s mimořádnou odměnou za první nákup ve výši 500 Kč. Vydání a používání bezkontaktních kreditních karet Odměna a World je zdarma. Podmínky pro získání kreditní karty se nemění, stejně jako poplatky a postup při schvalování úvěrového rámce. Pokud již klient kreditní kartu u České spořitelny má, kartu s novou technologií získá v rámci pravidelné automatické výměny stávající kreditní karty.



undefined


Bezkontaktní platební karty umožňují platit rychle a pohodlně částky do 500 Kč bez nutnosti vkládat kartu do terminálu, zadávat PIN či podepisovat účet. Kartu stačí pouze přiložit ke čtečce terminálu a vyčkat na pípnutí. Bezkontaktně je možné platit i částky nad 500 Kč, je ovšem nutné zadat PIN. Předností těchto karet je především zkrácení čekací doby a zjednodušení nákupu. Platební proces je dokonce ještě rychlejší než platba v hotovosti. Díky tomu, že při bezkontaktním placení kartu nevydá klient vůbec z ruky, je celá transakce velmi bezpečná. Navíc v případě zneužití garantuje Česká spořitelna vrácení zneužitých peněz za bezkontaktní platby zpět na účet.



Česká spořitelna vydává nově bezkontaktní kreditní karty

úvěrová karta
Dobrý den, chtěla bych varovat všechny rodiče, kteří mají plnoleté děti,kteří jsou stále studenty. Č...
Karta
Ceska sporitelna -kartu konto korent uz asi 2 roky nemam a porad platim poplatky a kreditni karta za...
Diskutovat (2)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15642914880

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2670
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7180
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8355
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5095
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,1005
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,3900
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0773
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více