Cestovní pojištění lze díky aplikaci SEJF sjednat prostřednictvím mobilu během 2 minut!


21. 02. 2014  13:44     TZ     komentáře (0)

Sjednání cestovního pojištění online je dnes běžnou záležitostí a probíhá obdobně jako jiné nákupy na internetu, tzn. zvolíte potřebné parametry pojištění, vložíte požadované údaje a po zaplacení, které je možné provést i platební kartou, jsou na váš email zaslány údaje k pojistné smlouvě. Celý tento proces lze absolvovat ještě rychleji a pohodlněji s aplikací SEJF.

Cestovní pojištění lze díky aplikaci SEJF sjednat prostřednictvím mobilu během 2 minut!




V SEJFu je aktuálně možné zakoupit jízdenky na MHD nebo zaplatit parkovné ve 14 městech ČR. Uživatel vybírá z přehledného katalogu tarifů a stačí pár kliknutí k tomu, aby mu do jeho mobilního telefonu byla doručena jízdenka nebo parkovací lístek.

Při sjednání cestovního pojištění od ČSOB pojišťovny v SEJFu je uplatněn stejný princip, to znamená, že uživatel si nadefinuje odpovídající rozsah pojištění a platbu provede jednoduchým zadáním PINu. Není nutné se zdržovat vypisováním platebního příkazu pro převod z bankovního účtu nebo vkládáním identifikačních údajů k platební kartě. Opět stačí jen několik kliknutí a potvrzení s uvedeným číslem pojistné smlouvy, kterým se pak v případě pojistné události prokazuje, se po provedení platby uloží do SEJFu.

.

CSOBP_01

.

„V SEJFu se zaměřujeme především na pohodlí v rámci nákupu a platby. V případě jízdenek a parkovného odpadá hledání prodejních automatů a následné hledání potřebných mincí. V případě cestovního pojištění šetříte čas a nervy před odjezdem na dovolenou, protože víte, že díky SEJFu si cestovní pojistku sjednáte třeba v taxíku po cestě na letiště,“ dodává jednatel DIRECT Pay, Martin Cechl.

.

CSOBP_02

.

CSOBP_03

.



Cestovní pojištění lze díky aplikaci SEJF sjednat prostřednictvím mobilu během 2 minut!

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

12518418944

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

300


ČÍSLO TÝDNE - 300 právě tolik miliard korun odeslaly tuzemské společnosti svým zahraničním vlastníkům ve formě dividend. Většina zisku těchto firem tak skončila v zahraničí.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3140
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4540
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8640
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,6035
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,9030
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0905
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více