Cetelem nabízí ke zboží pojištění prodloužené záruky


23. 11. 2009  13:44     Martin Malý     komentáře (0)

Společnost Cetelem připravila pro své klienty od 1. prosince 2009 novou službu. Jedná se o pojištění prodloužené záruky u výrobků spotřební techniky. To umožní všem držitelům kreditních karet vydaných společností Cetelem prodloužit si na nově zakoupeném zboží ochranu o dalších 12 měsíců nad rámec zákonné záruky poskytované výrobcem.





„Všem klientům, kteří nakoupí vybranou bílou a černou techniku v ceně od 2 000 Kč do 20 000 Kč, zaplatí jí kreditní kartou vydanou naší společností a do 30 dní od nákupu toto zboží zaregistrují u POJIŠŤOVNY CARDIF PRO VITA, získají na zakoupené zboží pojištění prodloužené záruky na jeden rok zdarma,“ představil novinku Darek Filip, ředitel Útvaru rozvoje obchodních aktivit společnosti Cetelem.   V případě, že se během doby prodloužené záruky zboží porouchá, pojišťovna uhradí klientovi náklady na opravu nebo tzv. časovou cenu, pokud bude výrobek neopravitelný nebo oprava neekonomická. „Prodloužená záruka se tak vztahuje na výrobky, jako jsou televizory, videokamery, fotoaparáty, chladničky, mrazničky, pračky, myčky, vysavače, žehličky a další výrobky,“ vyjmenoval nejčastější výrobky, ke kterým je možné pojištění sjednat, D. Filip. Výhodou proti konkurenčním nabídkám je, že prodloužená záruka je u zaregistrovaného zboží platná i bez ohledu na to, zda je klient stále držitelem kreditní karty vydané společností Cetelem. Prodlouženou záruku lze také využít i v případě darování nebo dědictví zboží.   Přehled výhod u kreditních karet vydaných společností Cetelem: ·          zdarma pojištění prodloužené záruky na 12 měsíců na vybrané výrobky zaplacené kartou, ·          on-line obsluha úvěrového účtu v Klientské zóně na www.cetelem.cz, ·          0 Kč poplatek za vydání Virtuální karty pro bezpečné platby na internetu, ·          0 Kč poplatek za výběr hotovosti na pokladně ve vybraných prodejnách (Cashback), ·          0% úrok až 50 dní na nákupy placené kartou, ·          0 Kč poplatek za platby kartou v prodejnách, a za převody prostředků na bankovní účet, ·          každý měsíc až 150 Kč jako odměna za nákupy,

0 Kč poplatek za opakované vystavení karty nebo PIN kódu.



Cetelem nabízí ke zboží pojištění prodloužené záruky

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

12451805136

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

300


ČÍSLO TÝDNE - 300 právě tolik miliard korun odeslaly tuzemské společnosti svým zahraničním vlastníkům ve formě dividend. Většina zisku těchto firem tak skončila v zahraničí.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3210
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4030
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8690
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5540
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,8400
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4150
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0907
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více