CHRÁNĚNÉ FONDY:
ZAJÍMAVÁ INVESTICE PRO KONZERVATIVNÍ INVESTORY


24. 07. 2012  17:24     tz     komentáře (0)

Lidé investující do podílových fondů stále více vyhledávají konzervativní investice, nechtějí v současné době příliš riskovat. Kromě konzervativních fondů mají takoví klienti možnost investovat i do chráněných fondů. Raiffeisenbank má ve své nabídce mj. Czech Click Fund, který v minulých dnech uzamkl klientům první pětiprocentní výnos.





Pro klienty hledající především bezpečnou investici mohou být alternativou ke konzervativním investicím tzv. chráněné fondy, které za určitých podmínek uzamykají již dosažený výnos. Raiffeisenbank svým klientům nabízí Czech Click Fund, který v minulých dnech uzamkl zisk na úrovni 5 %. „K prvnímu uzamčení zisku tak došlo již po roce a půl existence tohoto chráněného fondu, což je při současném nejistém vývoji na trzích nad očekávání dobrý výsledek,“ uvedl šéf Asset Managementu Raiffeisenbank Michal Ondruška.

Průměrné roční zhodnocení tohoto fondu se tak od svého vzniku v listopadu 2010 pohybuje nad čtyřmi procenty. Fond uzamyká zhodnocení vždy při dosažení 5% zhodnocení nebo po pěti letech. „Klienti tak mají jistotu, že o svůj zisk na konci tohoto období nepřijdou ani v případě, že by hodnota fondu v průběhu období klesala pod tuto uzamčenou úroveň,“ dodal Michal Ondruška.

Investoři se stále častěji odklánějí od investic do akciových podílových fondů a vyhledávají spíše konzervativní typy investic. Nejsilnější příliv prostředků směřuje do dluhopisových
a zajištěných fondů. Za oblibou konzervativních forem investování stojí zejména jejich příznivá výkonnost v posledních letech.

 Raiffeisenbank umožňuje klientům investovat do více než tří desítek korunových i cizoměnových fondů Raiffeisen.



CHRÁNĚNÉ FONDY: ZAJÍMAVÁ INVESTICE PRO KONZERVATIVNÍ INVESTORY

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15238227056

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2110
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7010
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8040
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5065
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,9570
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,3900
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0661
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více