Chytrý Honza bude hodnotit český trh s finančními produkty


19. 05. 2012  22:49     tz     komentáře (0)

Finanční server chytryhonza.cz spouští tento měsíc na svých stránkách nové hodnocení u všech produktů, které na svém portálu nabízí. Stává se tak prvním subjektem, který uživatelům nabídne aktuální hodnocení tak širokého portfolia finančních produktů. Cílem této inovace je zprostředkovat klientům portálu zkušenosti ostatních zákazníků a také vyvíjet tlak na instituce i poskytovatele služeb, aby zlepšovali své produkty i přístup k zákazníkům. Zákazníci tak okamžitě zjistí, jak kvalitní jsou jednotlivé finanční produkty bank, mohou je sami ohodnotit a dostanou tak okamžitou zpětnou vazbu ke kvalitě konkrétního produktu.





Implementace hodnocení celého portfolia nabízených produktů je pro portál chytryhonza.cz velká změna a inovace. Je to poprvé, co se nějaký český subjekt pouští do tak širokého uživatelského hodnocení našeho finančního trhu. Aktuálně již bylo na portálu zveřejněno přes 1 400 hodnocení jednotlivých produktů. Za vzor si Chytrý Honza bere hlavně úspěšné e-shopy, na nichž se tento způsob vyjádření uživatelské spokojenosti za poslední léta velmi osvědčil a stal se cenným vodítkem pro další zákazníky.   Hodnocení by mělo zpřehlednit nabídku na serveru a zprostředkovat žadatelům osobní zkušenosti s jednotlivými službami, poskytovateli a zprostředkovateli od ostatních klientů. Uživatelé mohou finanční produkty hodnotit hvězdičkami od jedné do pěti, ale zároveň mohou připojit i slovní hodnocení. “Slovní hodnocení je pro žadatele o nové služby velmi důležité. Dokáže velmi dobře zachytit konkrétní zkušenosti zákazníků s daným produktem. Při volbě finančního produktu totiž nerozhoduje jen cena, ale také přístup zprostředkovatele a poskytovatele služby, jinak řečeno uživatelský komfort,” říká Jiří Paták, výkonný ředitel chytryhonza.cz.   Možnost hodnotit poskytované produkty vítá i Patrik Nacher, majitel serveru bankovnipoplatky.com, a říká: „U finančních produktů a služeb často nezáleží jen na ceně, ale na nehmatatelných a nespočitatelných parametrech jako je image dané instituce, její historie, zkušenosti přátel. Někdy jde o rozhodování spíše podvědomé, instinktivní. Ideální mix pak tedy je nižší cena (nebo vyšší úroky) než má konkurence a dobré renomé a povědomí o značce. Z tohoto úhlu pohledu vnímám novou službu Chytrého Honzy, která dává šanci zákazníkům popsat svou zkušenost s danou institucí, jako další užitečný nástroj pro rozhodování bankovních klientů.”   Všechna hodnocení najdete na adrese www.HonzovaRevoluce.cz.


Chytrý Honza bude hodnotit český trh s finančními produkty

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16509021280

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,1550
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4670
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8270
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3610
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,6875
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0552
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více