Chytrý Honza přestěhoval finance na internet


14. 09. 2011  18:30     Jiří Paták     komentáře (0)

Září 2011 se stalo důležitým milníkem pro trh osobních financí v České republice. Portál chytryhonza.cz představil první komplexní nástroj pro správu, porovnání a nákup finančních produktů on-line. Zákazníci tak již nemusí navštěvovat banky či pojišťovny a zdlouhavě hledat nejlepší nabídky. Stačí pár minut na internetu a ušetří čas, nervy i peníze.





Přestože má téměř 90 % české populace pravidelný přístup k internetu a již běžně nakupuje spotřební zboží, letenky nebo zájezdy on-line, finanční produkty většina lidí na internetu stále neobjevila.   „Z průzkumu, který si Chytrý Honza provedl, vyplývá, že i když je srovnání on-line ten nejjednodušší způsob, jak se rychle zorientovat, srovnat si podmínky jednotlivých produktů a přímým nákupem ušetřit, zatím tuto možnost využilo méně než 5 % lidí,” říká Jiří Paták, zakladatel a managing director projektu chytryhonza.cz.   A Chytrý Honza se to nyní chystá změnit. Jako první na českém trhu dá uživatelům možnost porovnat i nakoupit finanční produkty na jedné adrese. Ať už se jedná o povinné ručení, běžný účet nebo hypotéku, připraveno je řešení, které je levnější, rychlejší a pro uživatele snadno pochopitelné.   Od počátku je na portále chytryhonza.cz k dispozici srovnání v 15 kategoriích, kde 115 dodavatelů - bank, pojišťoven, ale i nebankovních institucí a zprostředkovatelů, nabízí více než 680 produktů. Každý produkt je srovnáván objektivně, podle jasných kritérií a bez jakéhokoliv zásahu portálu. Zákazník má navíc možnost využít i další nástroje. Nejvíce ocení správce osobních financí, který mimo jíné hlídá, zda se na trhu neobjevila výhodnější nabídka, se kterou zákazník okamžitě ušetří.   Řešení Chytrého Honzy je rychlé. Místo časově náročného obcházení poboček finančních institucí je tu srovnání všech produktů na jedné adrese. Nákup financí on-line je také výrazně levnější. Zákazník okamžitě vidí, kdo nabízí nejvýhodnější podmínky.   „Je běžné, že finanční produkty zakoupené on-line jsou výhodnější než na pobočkách. Je pro to jednoduché vysvětlení. Banky i pojišťovny mají s prodejem on-line výrazně nižší náklady a o ty pak mohou snížit úroky i poplatky,” vysvětluje marketingový manager Chytrého Honzy David Toula.   V neposlední řadě je Honzovo řešení i chytré. Na portále tak zákazník nenajde nesrozumitelné výrazy, nesmyslné položky ani matoucí podmínky. Vše je připraveno pro běžného uživatele, který se potřebuje zorientovat a finanční produkt pochopit.   V době, kdy trh financí chrlí téměř každý den nové banky, produkty i zprostředkovatele, přichází Chytrý Honza s řešením osobních financí, které je díky své modernosti rychlé, levné a použitelné pro člověka každého věku. ------ Kalkulátor bankovních poplatků pro běžné účty, kde spolupracujeme s Chytrým Honzou najdete zde: https://www.bankovnipoplatky.com/kalkulator.html


Chytrý Honza přestěhoval finance na internet

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

12537768112

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

300


ČÍSLO TÝDNE - 300 právě tolik miliard korun odeslaly tuzemské společnosti svým zahraničním vlastníkům ve formě dividend. Většina zisku těchto firem tak skončila v zahraničí.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3060
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4400
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8760
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5935
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0060
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4250
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0918
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více