Citi:
Podnikatelem za osm dní!


22. 03. 2012  13:38     tz     komentáře (0)

Na konci března 2012 startuje již 4. ročník dotovaných vzdělávacích kurzů Naučte se řídit byznys! Ty jsou určeny aktivním zájemcům o podnikání, kteří se chtějí seznámit s teoretickou i praktickou stránkou byznysu. I v letošním roce nabídne obecně prospěšná společnost Prosperita, která kurzy pořádá za podpory Citi Foundation, manažerské vzdělání zájemcům v pěti českých městech. Od roku 2009, kdy projekt začal, absolvovalo kurz přes 250 zájemců, přičemž více než 50 % z nich začalo úspěšně podnikat.





Vzdělávací kurzy jsou rozděleny do osmi tematických dnů. Zájemci se seznámí s tvorbou finančního plánu, naučí se základy marketingu a účetnictví a získají praktické zkušenosti z českého obchodního práva. Kurzy startují v Praze 26. 3., v Příbrami 4. 4., v Brně 12. 4., v Liberci 16. 4. a v Jihlavě 24. 4. Pokračovat poté budou až do června letošního roku. Díky podpoře nadace Citi Foundation uhradí účastníci za jeden den výuky osmidenního kurzu pouze administrační poplatek 200 Kč.

„Kurzy jsou připraveny tak, aby pomohly všem, kteří plánují rozjet svůj vlastní byznys, ale neví, jak začít. Pomohou však i podnikatelům, jejichž firma se dostala na slepou kolej, či potřebuje oživit. Účastníky jsou často maminky na mateřské dovolené, studenti, či čerství absolventi a aktivní nezaměstnaní, kteří chtějí rozjet vlastní podnikání,“ upřesňuje Kateřina Röschová ze společnosti Prosperita a dodává: „Kurzy vedle teoretického vzdělání přinesou účastníkům i praktické poznatky. Z tohoto důvodu jsou lektory odborníci z praxe, kteří jsou připraveni během přednášek s lidmi diskutovat, vznášet konkrétní dotazy a individuálně s účastníky konzultovat jejich záměry.“

.

Cílem kurzů je především pomoci lidem s uplatněním na trhu práce a ve společnosti, což je důležité zejména v regionech s vyšší nezaměstnaností a v dobách ekonomické nestability. Právě proto je stěžejním bodem kurzu praktická část. Účastníci si budou moci vytvořit vlastní podnikatelský plán, včetně plánu cash-flow, naučí se odhadnout svůj obrat či získají praktické tipy pro propagaci vlastních aktivit. Tyto kurzy aktivním lidem dokazují, že mohou vzít svůj osud do vlastních rukou a ze snů vytvořit skutečnost.

Zájemci o kurz „Naučte se řídit byznys!“ se mohou registrovat přes formulář na webových stránkách obecně prospěšné společnosti Prosperita (www.prosperita-ops.cz) či přes email kurzy@prosperita-ops.cz. Na webových stránkách naleznou zájemci také podrobné informace o kurzu a termíny, ve kterých se koná výuka jednotlivých témat.



Citi: Podnikatelem za osm dní!

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

12474620048

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

300


ČÍSLO TÝDNE - 300 právě tolik miliard korun odeslaly tuzemské společnosti svým zahraničním vlastníkům ve formě dividend. Většina zisku těchto firem tak skončila v zahraničí.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3140
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4540
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8640
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,6035
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,9030
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0905
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více