Citibank na českém trhu nově nabízí konsolidaci půjček


02. 05. 2012  09:54     tz     komentáře (0)

Citibank Europe plc uvedla 1. května 2012 na český trh nový úvěrový produkt „Konsolidace se CitiPůjčkou“. Nový produkt umožní zájemcům sloučit jejich stávající úvěry, kreditní karty a kontokorenty poskytnuté jinou bankovní či nebankovní institucí v celkové výši 30 tisíc až 600 tisíc korun do jedné konsolidované půjčky od Citibank, a to bez nutnosti ručitele. Díky Konsolidaci se CitiPůjčkou může Citibank danému zájemci přinést úspory na měsíčních splátkách konsolidovaného úvěru ve výši až 50 %.





Zájemci o konsolidaci půjček si nemusí u Citibank otevírat běžný účet, či si k ní převádět své příjmy a ani fyzicky navštívit pobočku. O konsolidaci půjček lze požádat online prostřednictvím formuláře na www.citipujcka.cz nebo telefonicky na zákaznické lince Citibank 800 900 460. Posouzení žádosti obdrží zájemce během několika minut a obchodní zástupce banky přijede na žadatelem určené místo za účelem převzetí potřebných dokumentů a podpisu žádosti a smlouvy o Konsolidaci se CitiPůjčkou.

„Noví zájemci o sloučení svých stávajících půjček si mohou dle svých potřeb vybrat ze tří možností konsolidace. Díky Konsolidaci se CitiPůjčkou mohou buď ušetřit na výši měsíčních splátek, zaplatit nižší celkovou částku bance při stejné době splatnosti úvěru, nebo získat další peníze při zachování stejné výše úvěrové splátky jako doposud,“ popisuje nový produkt George Denisenko, ředitel divize spotřebitelských úvěrových produktů Citibank v České republice a dodává: „Klienti neplatí žádné poplatky za zpracování úvěrové dokumentace, ani za vedení úvěrového účtu a nehradí náklady spojené s předčasným splacením Konsolidace se CitiPůjčkou. Citibank se postará o ukončení smlouvy o úvěru či smlouvy o kreditní kartě u stávající klientovy banky a úhradu poplatků za předčasné splacení stávajících půjček.“

„Jsme potěšeni, že se nám neustále daří uvádět na trh inovativní bankovní služby, které jsou transparentní a klientům přinášejí přidanou hodnotu,“ říká Bhaskar Katta, Consumer Bank Head v Citibank. „Věříme, že zájemci tento nový produkt ocení, jelikož v současné době představuje v oblasti konsolidace půjček jedinečnou nabídku na českém trhu,“ dodává Katta.

Konsolidace se CitiPůjčkou ve zkratce

·         3 možnosti konsolidace:

o    Nižší měsíční splátky

o    Nižší celková částka zaplacená bance při stejné době splatnosti úvěru

o    Poskytnutí dalších finančních prostředků při zachování dosavadní výše splátek

·         Zdarma zpracování úvěrové dokumentace

·         Zdarma vedení úvěrového účtu

·         Bez úhrady nákladů spojených s předčasným splacením Konsolidace se CitiPůjčkou

·         Bez nutnosti otevření běžného účtu v Citibank a bez potřeby pravidelného převodu příjmů do Citibank

·         Výhodné úrokové sazby garantovány

·         Pokud žadatel přinese nabídku na konsolidaci od konkurence, Citibank mu nabídne lepší

 


Citibank na českém trhu nově nabízí konsolidaci půjček

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16266430736

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2390
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,5870
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8575
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3545
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,8710
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4150
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0716
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více