Citibank se stala „Nejlepší internetovou bankou pro korporátní klienty“


16. 08. 2011  12:03     Branislav Cehlárik     komentáře (2)

Časopis Global Finance již podvanácté vyhlásil výsledky soutěže o „Nejlepší internetovou banku“. Citibank Europe plc obdržela v letošním roce titul „Nejlepší internetová banka“ pro korporátní klienty v České republice. Uvedené ocenění si Citibank Europe plc ve stejné kategorii odnesla již v minulém roce.





V regionu EMEA (Evropa, Blízký Východ a Afrika) získala Citibank Europe plc v této soutěži celkem 56 ocenění. Ve stejné kategorii pro korporátní klienty zvítězila například také v Německu, Rakousku, Maďarsku či v Irsku.   Citibank Europe plc navíc obdržela ocenění bankovních služeb pro korporátní klienty i v kategoriích nejlepší zabezpečení informací, nejlepší design internetových stránek, nejlepší financování obchodu, nejlepší internetové řízení hotovosti, nejlepší v mobilním bankovnictví a nejlepší v sociálních sítích ve střední a východní Evropě.   „Snahou Citibank je poskytovat klientům ty nejlepší služby v oblasti internetového bankovnictví tak, aby řízení i dohled nad jejich financemi byl jednoduchý a zároveň bezpečný. Jsme potěšeni, že jsme byli časopisem Global Finance vyhlášeni nejlepší bankou pro korporátní klienty v oblasti internetového bankovnictví,“ dodává k ocenění Shahmir Khaliq, generální ředitel Citibank Europe plc v České republice.   Global Finance každoročně vybírá nejlepší finanční instituce po celém světě a uděluje jim ocenění, jako například „Nejlepší světová internetová banka“. Tyto ceny se staly velmi uznávaným důkazem o špičkové úrovni služeb. Podle Global Finance byly vítězné banky tento rok vybrány na základě následujících kritérií: síla strategie získávání internetových klientů a poskytování internetových služeb, úspěšnost internetových nabídek mezi klienty, růst počtu internetových zákazníků, šíře nabídek produktů, průkaznost hmatatelného prospěchu z internetových projektů, design a funkčnost internetových stránek.   Časopis Global Finance je mezinárodní finanční měsíčník s nákladem 50 000 výtisků, který vychází ve 163 zemích. Zabývá se širokým spektrem témat, které zahrnuje korporátní finance, kapitálové trhy, měnovou politiku, bankovní operace a řízení rizik.


Citibank se stala „Nejlepší internetovou bankou pro korporátní klienty“

Třeba to nebude trvat tak dlouho..
......
Nejlepší??? No tedy...
Tak já nevím, ale jejich internetové stránky jsou otřesné a internetové bankovnictví ještě horší (po...
Diskutovat (2)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15422725600

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2630
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7210
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8170
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,4815
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0370
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4200
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0782
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více