Citibank uvádí ve spolupráci s Broker Consulting na trh novou kreditní kartu


15. 10. 2012  15:51     tz     komentáře (0)

Citibank Europe plc v České republice uvedla na český trh cobrandovou bezkontaktní kreditní kartu Citi Broker Consulting. Nová kreditní karta nabízí svým držitelům mnoho výhod a slev u více než 300 partnerů programu Citi Club po celé České republice. Z hodnoty každého nákupu získá klient navíc bonus 2 % ve formě Citi Life Prémií, které lze následně čerpat mnoha způsoby, jako například použít je k úhradě produktů či služeb poskytovaných finančními i nefinančními institucemi, jež jsou partnery společnosti Broker Consulting.





„Citibank pokračuje v naplňování své strategie nabízet svým klientům produkty, které jim usnadní život a zpříjemní jejich každodenní aktivity, jako jsou nakupování nebo platby za nejrůznější služby po celém světě,“ říká Katarína Turnová, produktová manažerka Citibank.

Získané Citi Life Prémie za nákupy uhrazené kreditní kartou Citi Broker Consulting může klient proměnit za částku připsanou na svůj kartový účet, využít je k zaplacení poplatku za roční vedení hlavní kreditní karty, vyměnit je za poukázku do nákupního centra Metropole Zličín či je převést na OK Plus míle Českých aerolinií. Navíc má možnost využít spolupráci se společnosti Broker Consulting a nasbírané Citi Life Prémie tak použít k úhradě produktů či služeb poskytovaných jinými finančními či nefinančními institucemi, jež jsou partnery Broker Consulting.

.

.

„Naši klienti mohou díky kreditní kartě Citi Broker Consulting získat řadu výhod. Díky využívání karty uspoří například při platbách příspěvků na financování svého soukromého důchodu. Dále mohou držitelé kreditní karty Citi Broker Consulting získat až 25% slevy u partnerů programu Citi Club po celé České republice,“ řekl Jan Lener, ředitel komunikace společnosti Broker Consulting.

Klient získá mezinárodní embosovanou kreditní kartu typu MasterCard World se zabudovanou bezkontaktní technologií. Měsíční poplatek ve výši 50 korun je držiteli kreditní karty Citi Broker Consulting v prvním roce vrácen, je-li kreditní karta aktivně používána. Každý držitel této kreditní karty může navíc získat až čtyři dodatkové karty bez poplatku.

Více informací o kreditní kartě Citi Broker Consulting získáte na adrese www.citikarta.cz nebo kontaktujte nezávislé finanční konzultanty společnosti Broker Consulting na telefonním čísle 800 800 080 nebo na emailové adrese info@bcas.cz.



Citibank uvádí ve spolupráci s Broker Consulting na trh novou kreditní kartu

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15759331248

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2560
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7050
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8560
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3735
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0530
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0756
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více