Citibank získala cenu MasterCard za první multifunkční kreditní kartu Citi Opuscard


28. 01. 2013  13:00     tz     komentáře (0)

Citibank Europe plc získala cenu společnosti MasterCard® v kategorii Multifunkční karta roku 2012 (Multifunctional Card 2012) za kreditní kartu Citi Opuscard, kterou uvedla na podzim loňského roku ve spolupráci s Libereckým krajem.

Citibank získala cenu MasterCard za první multifunkční kreditní kartu Citi Opuscard




Citi Opuscard, první multifunkční kreditní karta svého druhu v České republice, v sobě slučuje výhody kreditní karty Citi Life a regionální multifunkční karty Opuscard, doposud využívané především ve veřejné dopravě. S jednou kartou tak mohou klienti Citibank cestovat veřejnou dopravou v Libereckém kraji a zároveň používat Citi Opuscard k běžným platbám v obchodech v tuzemsku, ale i po celém světě, na internetu nebo k výběrům hotovosti z bankomatu.
„Citibank byla první bankou v České republice, která klientům umožnila využívat zároveň výhod kreditní karty a multifunkční karty z oblasti veřejné dopravy. Velmi si ocenění společnosti MasterCard vážíme,“ říká Veronika Špaňárová, ředitelka retailového bankovnictví Citibank.
Kreditní karta Citi Opuscard nabízí svým držitelům možnost rozložení poplatku za roční jízdenku v rámci Integrovaného tarifu veřejné dopravy IDOL v hodnotě minimálně 4 tisíce korun do 12 pravidelných měsíčních splátek, a to zcela bez poplatku a s nulovou roční úrokovou sazbou. Všichni držitelé kreditní karty Citi Opuscard navíc mohou získat výhody a slevy ve výši až 25 % na zboží a služby zakoupené u partnerů věrnostního programu Citi Club, přičemž věrnostní program BENEFIT zůstává pro držitele Opuscard karet nadále v platnosti. Slevy v rámci programu Citi Club se odečítají přímo z celkové částky, která se platí poskytovateli služby či prodejci zboží. V rámci věrnostního programu Citi Club spolupracuje Citibank s více než třemi sty obchodníky a poskytovali služeb. Výhodné slevy tak mohou držitelé kreditní karty Citi Opuscard získat na více než 900 místech po celé České republice - v mnoha restauracích, u prodejců nábytku, sportovních potřeb či oblečení známých značek. Stejně tak mohou ušetřit při návštěvě fitness centra nebo při nákupu dovolené.
Stejně jako všechny ostatní Citi kreditní karty, nabízí i nová kreditní karta Citi Opuscard bezúročné období až 55 dní nebo možnost zvolit si zdarma svůj vlastní PIN. K hlavní kreditní kartě Citi Opuscard může klient získat až čtyři dodatkové karty zdarma, se kterými lze také získávat 2% bonus z hodnoty každého nákupu zaplaceného kreditní kartou a využívat slev v rámci programu Citi Club.
Více informací o kreditní kartě Citi Opuscard je k dispozici na adrese www.citikarta.cz, na zákaznické lince CitiPhone 800 088 088  nebo v Klientském centru Opuscard v Liberci.



Citibank získala cenu MasterCard za první multifunkční kreditní kartu Citi Opuscard

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16451873584

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2350
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,6060
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8235
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3795
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,8270
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4100
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0710
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více