Citibank zvítězila v letošním ročníku Monarch Innovation Awards


25. 04. 2012  21:24     tz     komentáře (0)

Mobilní bankovnictví CitiDirect BESM Mobile získalo v rámci soutěže Monarch Innovation Award cenu za „Nejinovativnější službu roku 2012“, kterou každoročně vyhlašuje společnost Barlow Research Associates, Inc.





Ceny za inovaci jsou udělovány produktům a službám z finančního odvětví a získat je mohou finanční instituce a jejich partneři, kteří na trh uvádějí nejvíce inovativní produkty pro B2B zákazníky. Služba CitiDirect BESM Mobile byla vyvinuta dublinskou laboratoří Citibank pro inovace ve spolupráci s technologickým týmem CitiDirect® pro online bankovnictví.

 „CitiDirect BESM Mobile přináší základní funkcionalitu pro správu firemních účtů přímo do mobilních telefonů. Prostřednictvím CitiDirect BESM Mobile mohou klienti obdržet SMS upozornění, která doplňují standardní oznámení zasílaná emailem a faxem. Služba zároveň umožní autorizovat všechny typy plateb podporované platformou pro online bankovnictví,“ popisuje oceněný produkt Filip Záhořík, vedoucí oddělení Cash managementu pro Českou republiku a Slovensko v Citibank. Bezpečná aplikace CitiDirect BESM Mobile tak nabízí alternativní možnost přístupu k účtu vedle tradičního osobního počítače. Aplikace CitiDirect BESM Mobile je flexibilní, bezpečné a jednoduché řešení, které klientům umožní řídit firmu i mimo kancelář. CitiDirect BESM Mobile je v současné době k dispozici klientům ve 24 zemích a cílem je zpřístupnit ji pro klienty v celkem 100 zemích po celém světě. Mezi země, které již aplikaci klientům nabízejí, patří kromě České republiky a Slovenska také například Argentina, Bangladéš, Brazílie, Čína, Nigérie, Pákistán, Peru, Rumunsko, Srí Lanka, Jižní Afrika, Spojené arabské emiráty, Spojené státy americké a Zambie. V nedávné době dosáhla služba CitiDirect BESM Mobile významného milníku, když byly za prvních šest měsíců od jejího spuštění realizovány transakce v celkové výši jedné miliardy dolarů. Služba je v současné době k dispozici v devíti jazycích – angličtině, španělštině, portugalštině, polštině, turečtině, rumunštině, ruštině a čínštině (tradiční i zjednodušené).  


Citibank zvítězila v letošním ročníku Monarch Innovation Awards

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16421172992

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2350
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,6060
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8235
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3795
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,8270
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4100
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0710
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více