137. DÍL - Ideální banka 21. století:
Ideální banka musí být vstřícná ke studentům


29. 03. 2018  00:26     Miroslav Zeman     komentáře (0)

PONDĚLNÍ A ČTVRTEČNÍ SERIÁL - IDEÁLNÍ BANKA 21 STOLETÍ: V rámci osmého ročníku soutěže středních a vysokých škol přinášíme jednotlivé práce studentů od těch nejlepších po ty méně úspěšné. Podívejte se tak spolu s námi na svět očima našich dětí. 138. místo získala studentka Tereza Garajová a Barbora Hynková z SOŠ logistická Dalovice. ČTĚTE DÁLE!

137. DÍL - Ideální banka 21. století: Ideální banka musí být vstřícná ke studentům




Tereza Garajová a Barbora Hynková jsou studentky Střední odborná školy logistické a středního odborného učiliště Dalovice. Tato škola vyslala z Karlovarského kraje do soutěže největší počet studentů se zajímavými pracemi, za což jí děkujeme. Studentky si představují ideální banku, jako banku vstřícnou ke studentům. Mezi nabídkami banky by neměl chybě bonus podporující studenty finančním příspěvkem, nebo nízké či nulové poplatky za využívání bankovních služeb. Škoda jen, že práce není o něco delší.

CELOU SOUTĚŽNÍ PRÁCI OBOU STUDENTEK NALEZNETE ZDE:

"Jaká by měla být banka 21. století? Měli bychom ji využívat rádi i ji rádi navštěvovat.

A k jakým změnám nebo novinkám by podle nás mělo dojít? Chtěli bychom, aby ideální banka neměla žádné poplatky. To znamená žádný poplatek za vedení účtu, za výběr z bankomatu nebo za převod peněz z jedné banky do druhé.

Banka by také mohla snížit úroky za půjčené peníze. Více klientů banka přiláká tím, že nabídne dárek k založení jakéhokoliv účtu.

A co třeba studenti? Pro studenty by bylo příjemné dostat při založení malý peněžní dárek a třeba každý měsíc dostat 50 Kč nebo 100 Kč na účet. I když to už bychom po bance chtěli asi moc J. Ale hezké by bylo zpříjemnit si využívání platební karty a elektronického bankovnictví navržením vlastního motivu. Na kartu bychom si mohli zvolit vlastní obrázek a na elektronickém bankovnictví vlastní pozadí.

Tak takhle si my představujeme ideální banku 21. století.

A jak si představujete ideální banku vy?"

Partnerem soutěže IDEÁLNÍ BANKA 21. STOLETÍ je dlouhodobě Air Bank, tedy banka, která na tuzemském trhu rovněž vyniká svou inovativností a snahou přinášet klientům neustále nová a efektivní řešení.

Air Bank

DALŠÍ SOUTĚŽNÍ PRÁCE SOUTĚŽÍCÍCH A INFORMACE O SOUTĚŽIL NALEZNETE ZDE!



137. DÍL - Ideální banka 21. století: Ideální banka musí být vstřícná ke studentům

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15665848448

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2670
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7180
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8355
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5095
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,1005
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,3900
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0773
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více