24. prosinec. Vánoce v duši, ne v peněžence


24. 12. 2019  16:42     Miroslav Zeman     komentáře (0)

Nastal jeden z nejvýznamnějších dnů v roce, Vánoční svátky. Dnešní den si mnoho lidí, včetně našich dětí splní své sny. Mnoho lidí se také sejde společně u jednoho stolu. Vánoce spojí rodiny a opuštění by neměli být sami.

24. prosinec. Vánoce v duši, ne v peněžence




Chtělo by se teď na chvíli zastavit. I když to není snadné. K večeru to najednou přijde. V domácnostech se rozsvítí stromky, stres se zklidní a nahradí ho amosféra očekávání, mírného napětí a přitom klidu. Podstatné přitom není to co získáme pod stremeček my, ale jak potěší dárky od Ježíška lidi, které máme rádi. 

Vánoce jako vyjímečný den, by měly být i něčím vyjímečné. Vyjímečné tím, že právě o Vánocích děláme něco, co není běžné a standardní ve všední den roku. Pro mnoho rodin je tou vyjímečností například to, že se sejdou u jednoho stolu, společně tráví večer a sdílejí svá přání a představy, nebo se prostě starají o pohodlí a spokojenost těch druhých. Už jen to je pro některé lidi malým zázrakem. 

Spojte to vyjímečné s klidnými chvílemi, s odpočinkem, prožitím sváteční atmosféry a bilancováním do nového roku. Užívejte si rodinu a všechny její členy. Ačkoliv si to někdy neuvědomujeme, každý okamžik je velmi vyjímečný a jedinečný. Ať i letošní Vánoce jsou pro všechny tím pozitivním milým a vyjímečným zážitkem, který si zapamatuje co nejdéle to půjde. Zároveň ať se naše touhy, spokojenost a radost zhmotní ve spokojenosti a štěstí lidí, které máme rádi.

Odpočívejte, klidně dýchejte..nepočítejte.

Přejeme vám všem za redakci Bankovní poplatky krásné a spokojené Vánoce.



24. prosinec. Vánoce v duši, ne v peněžence

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16391395280

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2350
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,6060
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8235
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3795
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,8270
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4100
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0710
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více