26. prosince - druhý svátek Vánoční


26. 12. 2018  00:17     Miroslav Zeman     komentáře (0)

Je 26. prosince - druhý svátek Vánoční. Probudili jsme se do nového dne s pocitem spokojenosti a štěstí z Vánočního večera, který přinesl celé rodině obrovskou radost.

26. prosince - druhý svátek Vánoční




Je druhý den po Vánočním večeru, ale svátky stále trvají. První či druhý svátek Vánoční jsou pak spojeny s návštěvou širší rodiny a příbuzných. Však také světlo Vánoc a Vánoční pohodu přinášíme i lidem ze svého okolí a svým blízkým. Děti se těší na dárky, které jim Ježíšek nechal pod stromečkem babiček a dědečků či tetiček a strýčků.

Velmi příjmné také je, že druhý svátek Vánoční zasáhl do jinak všedního a pracovního dne a tím nám ze standardního času vytvořil čas mimořádný a vyjímečný. Opět máme den plný pohádek, kouzel, štěstí a spokojenosti a pokud se máme takto dobře my, měli bychom si i vtento štědrý čas vzpomenout na ty, kdo už tu s námi nejsou, a nebo se nemají tak dobře jako my. Těm co už tu s námi nejsou, věnujte delší vzpomínku a poděkován,í a těm co nemají to štěstí jako my, věnujte nějakou pomoc. Budou štastní a to štěstí, které sdílíte v rodině, rozšíříte i dále za hranice svého domu, zahrady nebo bytu.

Vánoce by neměly být tím jediným časem kdy se máme dobře, a jsme spokojení, ale měl by to být čas, kdy si uvědomíme, že svůj život prožíváme a máme ho takový, jaký si ho sami často děláme a jak se na něj vlastníma očima díváme.

 



26. prosince - druhý svátek Vánoční

Diskutovat (0)


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více