Komentované zprávy bank:
KB podpoří řemeslníky, Zuno boduje s produkty


04. 05. 2016  00:42     Miroslav Zeman     komentáře (0)

STŘEDEČNÍ SERIÁL - KOMENTOVANÉ ZPRÁVY BANK: Opět přinášíme další díl komentovaných tiskových zpráv z bank. Opět budeme komentovat s lehkou dávkou ironie a nadhledu. Tentokrát se budeme věnovat Komerční bance, UniCredit Bank a Zuno.

Komentované zprávy bank: KB podpoří řemeslníky, Zuno boduje s produkty




Komentované zprávy nejsou přesnými či seriózními zprávami o krocích bank a jejich náplni. Jedná se o odlehčený komentář a ironizování tiskových zpráv z bank, které jsou často strohé, vážné a banky se v nich rády nekriticky chválí. Reakce některých zástupců bank na naši novou rubriku svědčí o faktu, že výše uvedený smysl této rubriky zatím nepochopili.

Tento týden je plný pozitivních novinek. Čtěte!

 POROVNEJTE SI BĚŽNÉ ÚČTY A KREDITNÍ KARTY!

UniCredit Bank: UniCredit Bank ve spolupráci s Ergo pojišťovnou poskytne cestovní pojištění s vysokými pojistnými limity

UniCredit Bank se rozhodla následovat příkladu ČSOB s jejím bankopojištěním a spojuje ve své kampani finanční služby se službami pojišťovacími. UniCredit Bank si tak chce ukrojit svůj díl klientů i na trhu v segmentu pojišťovnictví. Ostatně, kde jinde nejlépe prodat pojistné produkty, než právě při sjednávání těch finančních? Tentokrát banka nabízí ve spolupráci s Ergo  pojišťovnou cestovní pojištění. Vzájemná spolupráce mezi bankou a touto poměrně málo známou pojišťovnou bude znamenat profit a výhody pro obě strany.

UniCredit Bank

Komerční banka: Komerční banka aktivně podporuje projekt Rok řemesel 2016 i samotné řemeslníky

Ekonomika a podnikatelé potřebují řemeslníky a lidi odborně zdatné. Nedostatek kvalitních zaměstnanců s výučním listem je jedním z velkých problémů dalšího rozvoje ekonomiky. Kdo podal podnikům pomocnou ruku? No, kdo jiný než právě Komerční banka, které na dobré ekonomické kondici hospodářství velmi záleží. Podporu realizuje banka prostřednictvím projektu Rok řemesel 2016. Komerční banka nabízí bezplatné podnikatelské konto, nebo finanční příspěvky v objemu až 2 miliony korun. Taková částka a rozsah samozřejmě tuzemský trh ani živnostníky nespasí. Nicméně se jedná o další pozitivní příspěvek, který není nikdy dost.

KB

Zuno: Účet Plus a Online Půjčka od Zuno oceněny v soutěži Finanční produkt roku

Zuno banku se sice skupině RB nepodařilo aktuálně prodat, přesto se však banka chválí v podobě umístění svých produktů v soutěži Finanční produkt roku 2015. Banka tak získala 2. místo za účet Plus a 3. místo za Online půjčku. Parametry tu nebudeme rozebírat. Naopak v projektu prvního klientského ratingu tuzemských bank GEEN Vstřícná banka zatím tato banka na první místa rozhodně neútočí, na rozdíl od svých největších konkurentů Air Bank, Fio a Equa Bank.

Zuno Bank - modrá

POJĎTE ROZHODNOUT O SVÉ NEJVSTŘÍCNĚJŠÍ BANCE A OZNÁMKUJTE SVOU BANKU V UNIKÁTNÍM HODNOCENÍ PRVNÍHO KLIENTSKÉHO RATINGU BANK GEEN VSTŘÍCNÁ BANKA ZDE!

geen_vstricna



Komentované zprávy bank: KB podpoří řemeslníky, Zuno boduje s produkty

Diskutovat (0)