Komentované zprávy bank:
Poradci ČS vytáhli do pole a Equa investuje


04. 09. 2019  00:28     Redakce     komentáře (0)

KOMENTOVANÉ TISKOVÉ ZPRÁVY Z BANK: O čem nás naše banky informují? A jak moc jsou jejich tiskové zprávy zajímavé? Podíváme se na ně trochu veselýma a trochu kritickýma očima. ČTĚTE DÁLE!

Komentované zprávy bank: Poradci ČS vytáhli do pole a Equa investuje




Komentované zprávy nejsou přesnými či seriózními zprávami o krocích bank a jejich náplni. Jedná se o odlehčený komentář a ironizování tiskových zpráv z bank, které jsou často strohé, vážné a banky se v nich rády nekriticky chválí.

Reakce některých zástupců bank na naši novou rubriku svědčí o faktu, že výše uvedený smysl této rubriky zatím nepochopili. Připomínáme, že se nejedná o aktuální zpravodajství, ale o výběr zpráv z předchozího čtvrtletí, které jsou zajímavé ke komentování a zároveň mohou sloužit k hodnocení bank v našem projektu Vstřícná banka.

Tento týden jsme vybrali následující zprávy, které banky vydaly v předchozím čtvrtletí. Čtěte!


Poradci ČS Plus Stavební spořitelny České spořitelny nabídnou produkty a služby klientům v terénu

 Česká spořitelnaNová služba ČS Plus reaguje na požadavky a potřeby klientů, kteří preferují osobní přístup v   čase a místě, jež si sami zvolí. Právě pro ně zavádí SSČS novou službu, s níž chce pokrývat   do   dvou let minimálně 80 % území České republiky. Klientům nabídne finanční i nefinanční   produkty spojené s bydlením.

Stavební spořitelna České spořitelny se vám dle této zprávy nastěhuje až domů, do obýváku. Můžete si totiž zástupce této organizace až domů. Lidé prý takové služby poptávají. Pokud budou tito lidé chodit na objednání a výslovnou žádost klienta, a nikoliv ad-hoc, tak není co vytknout. Vidíte, jak snadno se mohou stát bankéři součástí našeho života a domova.


Equa bank spouští unikátní on-line investování do investičních fondů

equaEqua bank, která je lídr v oblasti klientsky srozumitelného a jednoduchého digitálního bankovnictví v České republice, přichází s unikátní nabídkou on-line investování do  investičních   fondů. Novinka od Equa bank mění dosavadní pojetí nabídky investičních  produktů na českém   trhu. Revoluční je zejména jednoduchost a srozumitelnost investování on-line podle investičních cílů a životních situací, které chce klient řešit. Klienti se na investice mohou těšit již od konce října.

On-line investování je v módě. Zatím drží prim v tomto segmentu Fio banka, která se na investice on-line výslovně zaměřuje a její produkty patří v tomto k nejlepším co můžeme na trhu najít. Equa Bank ale nechtěla být pozadu a tak na konci roku 2018 spustila on-line investování do investičních fondů. Pro některé klienty této banky se bude jednat bezesporu o dobrou možnost jak snadno a pohodlně investovat.


KB a Agrární komora ČR navážou na úspěšné partnerství i v roce 2019


Komerční bankaKomerční banka a Agrární komora ČR navázali na dosavadní úspěšnou dlouholetou spolupráci a prodloužily smlouvu o partnerství do roku 2019. Tento krok opět stvrzuje již tradičně dobré vztahy mezi Komerční bankou a komorou, jejímiž členy je řada klientů KB. Hlavní prioritou zůstává efektivní financování zemědělských investic přispívajících ke konkurenceschopnosti českých zemědělců a stabilitě celého sektoru.

Komerční banka se spojila se zemědělci. Chytrý způsob jak se dostat k požadované skupině klientů. Banka je pak preferována u příslušné organizace. Stejný způsob uplatnila například i UniCredit Bank v případě advokátů a jejich advokátní komory. Tento způsob získávání klientů z určité podnikatelské či profesní skupiny skutečně funguje.


KOMENTÁŘE TISKOVÝCH ZPRÁV BANK NALEZNETE ZDE!  thmb-200-200-406127b7872b28b57abe0f49aa6670f9

KOMERČNÍ BANKA ZAČALA VYRÁBĚT MED - ČTĚTE ZDE!



Komentované zprávy bank: Poradci ČS vytáhli do pole a Equa investuje

Diskutovat (0)