702 bankomatů GE Money Bank - třetí nejširší síť v ČR


14. 11. 2012  18:47     tz     komentáře (0)

V listopadu zprovoznila GE Money Bank svůj sedmistý bankomat a neustále investuje i do inovací služeb, které poskytují. Mezi novinky například patří dotykové bankomaty a nedávný redesign obrazovek dokázal zrychlit průměrnou dobu transakce o 20 %. Měsíčně na bankomatech GE Money Bank proběhne více než 1,7 milionu výběrů hotovosti s celkovým objemem téměř 6 miliard Kč. Nejvytíženější bankomat obslouží průměrně 240 zákazníků denně.





„Chceme, aby se naše bankomaty staly dostupným a plnohodnotným kanálem distribuce. Proto neustále rozšiřujme jejich síť a vylepšujeme stávající a přidáváme nové služby, které zvyšují komfort klientů. Postupně například přecházíme na bankomaty vybavené dotykovou obrazovkou a díky inovacím jsme zkrátili čas potřebný k vyřízení požadavků uživatelů,“ říká David Šlechtický, manažer bankomatové sítě GE Money Bank.

 

Bankomaty GE Money Bank uživatelům nabízí mimo klasických funkcí také například zadání příkazu k úhradě nebo zjištění zůstatku na běžném účtu či kreditní kartě. Mezi další využívané služby patří také možnost zažádat o úvěr, změna PINu k platební kartě nebo zobrazení karetních transakcí. Bankomaty GE Money Bank také odměňují uživatele za výběr hotovosti prostřednictvím slevových kupónů. Po provedení výběru jakékoliv částky si mohou zvolit svou odměnu ve formě slevy z nákupu u partnerů banky v programu Geniální výběr.

 

Vedle jedné z nejširších bankomatových sítí v České republice má GE Money Bank 260 obchodních míst, což jí řadí na třetí místo na trhu. Klientům je k dispozici také 23 depozitních bankomatů. Informace o všech pobočkách a bankomatech najdou zájemci na www.gemoney.cz/kontakty.



702 bankomatů GE Money Bank - třetí nejširší síť v ČR

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

12524435792

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

300


ČÍSLO TÝDNE - 300 právě tolik miliard korun odeslaly tuzemské společnosti svým zahraničním vlastníkům ve formě dividend. Většina zisku těchto firem tak skončila v zahraničí.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3140
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4540
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8640
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,6035
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,9030
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0905
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více