Air Bank jako první banka v Česku umožňuje klientům plnohodnotně zažádat o novou hypotéku i v mobilní aplikaci


01. 11. 2021  10:41     Tisková zpráva     komentáře (0)

Zájem klientů Air Bank o online sjednání hypotéky roste. Jen za uplynulý rok si o ni přes internetové bankovnictví zažádalo 65 % zájemců o úvěr na bydlení. Air Bank svým klientům nově a jako první banka na českém trhu umožňuje podat kompletní žádost o novou hypotéku už i v mobilním bankovnictví. V aplikaci My Air si mohou požádat také o refinancování hypotéky z jiné banky do Air Bank.

Air Bank jako první banka v Česku umožňuje klientům plnohodnotně zažádat o novou hypotéku i v mobilní aplikaci




„Naši klienti už dnes žádají o hypotéku většinou online. Když si nyní budou chtít tento proces ještě více zjednodušit, celý průběh žádosti, od prvních výpočtů na kalkulačce až po předání žádosti hypotečnímu specialistovi, zvládnou už i v mobilní aplikaci. Snažíme se tak ukázat, že ani hypotéka není natolik složitá služba, aby nešla řešit tímto způsobem. A to jak v případě nové hypotéky, tak i hypotéky převáděné k nám z jiné banky,“ říká Radek Perman, vedoucí oddělení Hypoteční služby Air Bank.

Požádat o hypotéku online dosud Air Bank umožňovala prostřednictvím svého internetového bankovnictví. Žádosti podané právě tímto způsobem tvoří 65% podíl ze všech žádostí o hypotéku, které banka eviduje od loňského září do letošního října. Díky novým funkcionalitám mobilního bankovnictví tak nyní klientům Air Bank přibude další možnost, jak celý proces žádosti vyřešit jednoduše online.

Sjednání a čerpání hypotéky, stejně jako změna výše splátek, mimořádné splátky nebo předčasné splacení celé hypotéky jsou v Air Bank zdarma. Klienti také mohou kdykoliv využít Chytrou rezervu. Do ní mohou vkládat peníze, které mají navíc, a snížit si tak jistinu, ze které se vypočítávají úroky. Peníze vložené do Chytré rezervy si také mohou v případě potřeby vzít zase zpět.



Air Bank jako první banka v Česku umožňuje klientům plnohodnotně zažádat o novou hypotéku i v mobilní aplikaci

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

12567483200

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

300


ČÍSLO TÝDNE - 300 právě tolik miliard korun odeslaly tuzemské společnosti svým zahraničním vlastníkům ve formě dividend. Většina zisku těchto firem tak skončila v zahraničí.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3060
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4400
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8760
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5935
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0060
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4250
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0918
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více