Air Bank slibuje v roce 2017 nové služby. Chce být klienty více milována - 3. díl


20. 12. 2016  00:29     Miroslav Zeman     komentáře (1)

Air Bank je bankou, která si zakládá na svém sloganu "Banka, kterou mají klienti rádi". Její koncept vychází z nespokojenosti klientů starých a velkých bank. Air Bank tak tyto stížnosti, výtky a nedostatky analyzovala a snaží se chovat jiným způsobem.

Air Bank slibuje v roce 2017 nové služby. Chce být klienty více milována - 3. díl




V první díle našeho seriálu o inovacích a novinkách Air Bank věnovali rozvoji bankomatové sítě této banky, která se v roce 2018 zařadí mezi pět největší sítí bankomatů v České republice. Ve druhém díle jsme se věnovali systému odměňování aktivních klientů banky. Nyní již víme, že aktivita a aktivní klient se bude posuzovat podle toho, že uhradí v každém měsíci svůj nákup bankovní kartou vystavenou Air Bank. Kromě toho banka představí nové produkty, kterými budou mimo jiné hlavně možnost zřízení kontokorentu k běžnému účtu, nebo možnost sjednání cestovního pojištění přes internetové bankovnictví.

V dnešním díle se budeme věnovat vylepšením a inovacím stávajících produktů banky. Není bez zajímavosti, že Air Bank rozvíjí takové inovace a takové služby, které jejich klienti skutečně chtějí nebo si je přejí. Za tímto účelem provádí Air Bank mezi svými klienty pravidelné průzkumy.

"Průzkum boří zažité představy o tom, že lidé chtějí stále nové technologické vymoženosti. Více naopak oceňují jednoduché a praktické inovace, které jim zjednodušují život. Našim úkolem je tyto příležitosti pro smysluplné inovace nacházet a přicházet s nimi, ať už v podobě úplně nových služeb, nebo vylepšování těch, které už klienti využívají," říká Michal Strcula, generální ředitel Air Bank.

Když už jsme mluvili o bankomatové síti, kterou v následujících dvou letech hodlá banka rozvíjet a to až na konečných 350 bankomatů, musíme se zmínit o tom, že mnoho z těchto zcela nových bankomatů už bude fungovat výhradně na bezkontaktní technologii. Úplně tak bude odstraněna možnost vkládat platební kartu do bankomatu, jako jsme na to zvyklí v současnosti, ale bude stačit pouze přiložit kartu ke čtečce bankomatu. Tím se zcela eliminuje riziko zkopírování této karty a její zneužití.

V plánu má Air Bank i vylepšení stávajícího mobilního a internetového bankovnictví. Tyto aplikace bude banka dále rozvíjet a propojovat s dalšími službami. V plánu je například další zlepšování služby Šanon, která umožňuje klientům velmi snadno a rychle oscanovat každou účtenku, kterou si pak zařadí do svého šanonu a bude ji tam mít k dispozici nejen z důvodu sledování a třídění svých útrat, ale také i za účelem využití účtenky k reklamacím vadného zboží a služeb. Novinkou bude také využití internetového a mobilního bankovnictví k rychlému a snadnému sjednání cestovního pojištění. Klienti si tak budou moci zřídit výhodné cestovní pojištění, aniž by museli navštěvovat pobočku pojišťovny, nebo její stránky.

Další inovace se pak plánují i v oblasti refinancování hypoték a dalších úvěrů, v oblasti odměňování za řádné splácení a dalších služeb. Air Bank je ostatně bankou, která patří v oblasti inovací mezi nejaktivnější banky.



Air Bank slibuje v roce 2017 nové služby. Chce být klienty více milována - 3. díl

Airbank se jiz chova jako velke banky
Nejen dle me se chova jako velke banky. Absurdni je, ze na nich zalozila AB reklamni komfrontacni ka...
Diskutovat (1)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16240926288

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2390
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,5870
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8575
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3545
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,8710
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4150
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0716
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více