autoKALKULAČKA od GE:
výhodná cesta k financování nového vozu


06. 08. 2012  10:07     Pavel Zúbek     komentáře (1)

Nová autoKALKULAČKA od GE Money Auto umožňuje zájemcům o koupi nového vozu ihned – pomocí 5 kliků – zjistit budoucí splátku. GE Money Auto tak vychází vstříc svým zákazníkům, kteří stále častěji vybírají nový vůz i jeho financování na internetu. Oproti konkurenčním online kalkulátorům nabízí autoKALKULAČKA velmi přehlednou strukturu a výhodnější podmínky financování prostřednictvím nejrozšířenějšího úvěru na koupi vozu – účelového úvěru autoCREDIT.





„Stejně pečlivě, jako si lidé vybírají nový vůz, měli by vybírat i jeho financování. autoKALKULAČKA od GE Money Auto nabízí rychlý, přehledný a výhodný nástroj, jak okamžitě zjistit, kolik vás nové auto bude měsíčně stát. Nejedná se přitom o žádnou předběžnou orientační nabídku, ale o finální výčet podmínek, za jakých jsme schopni financování daného vozu poskytnout,“ říká Milan Beutl, generální ředitel GE Money Auto.

    

Internet dává možnost rychle vyhledávat a vzájemně porovnávat nabídky. Není proto divu, že jeho obliba neustále stoupá i v oblasti financování nových vozů. Zákazníci očekávají, že budou moci získat kompletní informace online a obvykle si vybírají ze 2 až 3 nabídek. Teprve potom vyrazí - už s více méně jasnou představou - do autosalónu. A právě na tento trend odpovídá autoKALKULAČKA.

 

Její použití je velmi jednoduché – ke zjištění kalkulace stačí 5 kliků: vybrat značku a model vozu z předdefinované nabídky, zadat cenu vozu včetně DPH, výši první splátky a preferovanou dobu splácení. V případě, že si chce klient svůj vůz rovnou pojistit, nadefinuje ještě parametry pojištění. Na základě těchto údajů mu autoKALKULAČKA okamžitě zobrazí kompletní a přehlednou kalkulaci financování daného vozu.

 

Pro získání kalkulace nemusí zájemce ani uvádět své kontaktní údaje, jak je obvyklé u většiny online auto kalkulátorů. Získanou kalkulaci si může jednoduše vytisknout nebo ji odeslat na svůj email formou standardní přílohy ve formátu pdf. Pokud se však zájemci nabídka líbí a přeje si být rovnou osloven, může svůj telefon či email zanechat prostřednictvím tlačítka „Mám zájem“. Obvykle do 60 minut, nejpozději do 24 hodin jej pak kontaktuje zástupce GE Money Auto, který pro něj bude kontaktní osobou až do uzavření smlouvy.

 

Pokud si klient vybral vůz v síti partnerských autosalónů GE Money Auto, finanční konzultant po schválení úvěrové smlouvy rovnou zprostředkuje její uzavření u vybraného dodavatele vozu. Pokud si klient vybere vůz u jiného prodejce, který dosud není partnerem GE Money Auto, zajistí mu financování i zde.

 

Více informací naleznete na www.autokalkulacka.cz.

Ukázka kalkulace na vůz Škoda Octavia

 
  1. Zadání vstupních informací = 5 kliků
       

 

   
  1. Výsledná kalkulace
 
Kalkulace

Měsíční platba celkem

10 351 Kč

Splátka úvěru

9 185 Kč

Splátka pojištění

1 166 Kč

Výše úvěru

400 000 Kč

Počet měsíčních splátek

50

Poplatek za poskytnutí úvěru

0 Kč

Celková částka splatná spotřebitelem

505 750 Kč

Úroková sazba

6,7 %

RPSN bez pojištění

6,9 %

RPSN včetně pojištění

12,2 %

Pojištění vozu – vůz je pojištěn u České pojišťovny

Havarijní pojištění

ANO

Pojištěná rizika

Havárie, krádež celého vozu
Spoluúčast 5 %, minimálně 5 000 Kč

Zabezpečení vozu

Zámek řadící páky

Povinné ručení

ANO

Limit plnění pro škody na majetku

100 mil. Kč
   


autoKALKULAČKA od GE: výhodná cesta k financování nového vozu

GE Money Auto je dle mého nejpříšernější a nejhorší banka!!!
Pokud uvažujete o koupi auta, doporučuji, nikdy nevyužívejte banku GE Money Auto. Z mé vlastní zkuše...
Diskutovat (1)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16344913440

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2390
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,6230
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8460
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3705
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,8130
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4150
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0724
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více