AXA SPUSTILA INTERAKTIVNÍ PORADNU NA SOCIÁLNÍ SÍTI LINKEDIN


21. 01. 2014  11:40     tz     komentáře (0)

Finanční skupina AXA spustila na LinkedInu vzdělávací skupinu „Průvodce vaší finanční budoucností“. Jejím záměrem je v obecné rovině zvyšování finanční gramotnosti veřejnosti, funguje ale především jako osobní poradna. Díky interaktivnímu obsahu mohou uživatelé klást konkrétní dotazy, které s nimi poté individuálně řeší specialisté z AXA.

AXA SPUSTILA INTERAKTIVNÍ PORADNU NA SOCIÁLNÍ SÍTI LINKEDIN




„Naší prioritou je vycházet vstříc klientům, a to jak stávajícím tak potenciálním. Proto jsme se rozhodli založit skupinu na sociální síti LinkedIn, kde je k dispozici tým našich odborníků, kteří jsou schopni vysvětlit mnohdy komplikovanou problematiku světa financí jednoduchým a srozumitelným způsobem, každému jednotlivému tazateli na míru,“ vysvětluje Karel Žyla, manažer PR a interní komunikace finanční skupiny AXA.

 

Cílem této vzdělávací skupiny je především pomáhat zájemcům z řad veřejnosti se zabezpečením života, zdraví, důchodu, a v neposlední řadě také s investicemi. Zkušení experti ze skupiny AXA tak s jednotlivci individuálně řeší jejich aktuální životní situaci, a jsou schopni jim poskytnout odborné rady, které jim mohou pomoci pro lepší plánování jejich finanční budoucnosti.

 

Obsah stránky je pravidelně doplňován o nové a aktuální informace z oblasti pojišťovnictví a investování. Zajímavou nabídku možností, jak plánovat svou finanční budoucnost, naleznou zájemci také v nově zřízené interaktivní aplikaci na webových stránkách http://kariera-budoucnost.axa.cz/, kterou lze jednoduše propojit s informacemi ze sociální sítě LinkedIn. Aplikace sama vložená data zanalyzuje a zpracuje výstupní video, po němž zájemce získá relevantní kontakty a odkazy.

 

Více informací je dostupných na webových stránkách:

http://www.linkedin.com/groups/Pr%C5%AFvodce-va%C5%A1%C3%AD-finan%C4%8Dn%C3%AD-budoucnost%C3%AD-7413316?trk=myg_ugrp_ovr



AXA SPUSTILA INTERAKTIVNÍ PORADNU NA SOCIÁLNÍ SÍTI LINKEDIN

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

12541102016

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

300


ČÍSLO TÝDNE - 300 právě tolik miliard korun odeslaly tuzemské společnosti svým zahraničním vlastníkům ve formě dividend. Většina zisku těchto firem tak skončila v zahraničí.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3060
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4400
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8760
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5935
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0060
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4250
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0918
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více