Banka CREDITAS zavádí nový Spořicí účet + s úročením 2 % ročně a nabízí investiční produkty


19. 07. 2019  09:18          komentáře (0)

Od 22. července je v nabídce CREDITAS nový Spořicí účet +. Ten nabízí roční úročení ve výši 2 % pro část vkladu až do 1,5 milionu korun a 1,1 % pro část vkladu nad tento limit. Spořicí účet je bez podmínek a jedná se tak o aktuálně nejvýhodnější nabídku na trhu. Založit si ho mohou noví i stávající klienti na pobočce i online v IB nebo prostřednictvím aplikace Richee.

Banka CREDITAS zavádí nový Spořicí účet + s úročením 2 % ročně a nabízí investiční produkty




„Naší dlouhodobou strategií je patřit k bankám s nejvýhodnějším zhodnocením klientských úspor a s tím souvisí i zavedení nového Spořicího účtu + s úročením 2 % ročně. Účet je bez podmínek a pro všechny, aktuálně je to tedy nejvýhodnější nabídka na trhu,“ říká Vladimír Hořejší, předseda představenstva Banky CREDITAS.

CREDITAS nabízí pestrou škálu způsobů, jak zhodnocovat úspory: kromě Spořicího účtu + se sazbou 2 % můžou klienti na pobočkách získat spořicí vklad s tříměsíční výpovědní lhůtou a bezkonkurenčním úrokem 2,5 %. Jako jedna z mála bank na českém trhu nabízí CREDITAS výhodné úročení i na běžném účtu. Účet Richee, který si lze založit ve stejnojmenné aplikaci, má zhodnocení na úrovni 1,5 % pro část zůstatku do 300 tisíc korun, pro část nad tento limit pak 0,5 % ročně.

V nabídce jsou také termínované vklady s úrokem až 3,1 % ročně a investiční produkty.

Investiční produkty
Banka CREDITAS letos rozšířila svou nabídku o investiční produkty. Klienti si mohou koupit dluhopisy emitentů, kteří jsou součástí významných českých společností. Sjednání koupě je v Bance CREDITAS zcela bez poplatků. „U řady klientů jsme zaznamenali zájem mít kromě klasických spořicích produktů, také investiční produkty, které přinášejí výrazně vyšší zhodnocení. Díky licenci obchodníka s cennými papíry udělené ČNB jsme mohli naši nabídku rozšířit právě o investice,“ vysvětluje Vladimír Hořejší.

Aktuálně banka nabízí dluhopisy emitentů ze skupiny UNICAPITAL, která působí v energetice, realitách a developmentu, zdravotnictví a zemědělství. Další možností jsou cenné papíry developerské skupiny Redstone. Dluhopisy mají tříletou, pětiletou a sedmiletou splatnost a jejich výnosnost se pohybuje od 3,8 % p.a. až po 5,5 % ročně.



Banka CREDITAS zavádí nový Spořicí účet + s úročením 2 % ročně a nabízí investiční produkty

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

12619612736

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

300


ČÍSLO TÝDNE - 300 právě tolik miliard korun odeslaly tuzemské společnosti svým zahraničním vlastníkům ve formě dividend. Většina zisku těchto firem tak skončila v zahraničí.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3060
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4400
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8760
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5935
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0060
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4250
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0918
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více